Spotify my ass

Shotgun!

Nu är det jag som sitter längst fram i bloggen och skriver. It feels good. Det är kul att blogga faktiskt. Haha. Det där lät rätt corny. Men jag kan köra på den. Sandra kom hem igår! Känns skönt att hon är helskinnad och hemma. Nu kan jag ju åka precis när jag vill och mouuwsa med henne. Men det får bli på onsdag.

Läste en skön grej på blogg.se "framsida". Oscarsgalan sänds nu inatt på kanal 9. Har aldrig sett det någon gång förut. Kan ju inte heller ha några förväntningar på det. Fast det roliga börjar inte förens klockan 02:00. Själva galan började vid 00:00. Men jag känner att John Blund vill att jag ska sova nu. Han och hans magiska pulver. Kan han sluta. Så där ja. Han drog. Vilken tönt. Fast nu blev jag riktigt trött.

Gunshot!

I mitten av två starka krafter; som båda drar åt varsitt håll

Stannar för att hämta andan en kort stund. Försöker hämta den luft som sakta har tagits ifrån mig. En liten tår rinner ner över kinden. Försöker kämpa men förgäves. Tårarna tar över mig och mitt sinne. Står där, alldeles blottad. Tårarna fäller likt ett oväder en ruggig dag. Fortsätter att kämpa emot. Ingenting biter. Nyper mig i armen och försöker tänka på hur allt var förut. Försöker inse att allt inte är så farligt. Att det snart kommer att bli bättre. Men jag påminns om nutiden. Det gör ont. Inget kan stoppa den smärta som sakta griper tag om mig. En sista tår rinner nerför kinden. Ett sista tår som ska symbolisera den lilla energin jag har kvar inom mig. Det allra sista jag har kvar. Den tåren är du.

Dogges dagbok

Gud vilken slö dag idag. Den började med att jag hade en sån otrolig sträckning i ryggen så jag var tvungen att sträcka på mig som fan. Men så är det ju ändå varje morgon. Connies klocka ringde vid kvart i sex men jag hade ändå varit igång i nån timme eller så. Då var det bara dags att hänga på toan. Självklart så var jag ju ivägen som fan.. Connie svor som en galning för att jag var ivägen och att "allt" hamnade i taket. Jobbig kille. Men hans humör blev bättre när han var klar på toan. Den här dagen var det också för övrigt en sån där "hej jag ska ha på mig tajta jeans som klämmer Dogge dag". Det skaver alltid i början och jag måste smyga ut lite för att ens kunna få luft. Sedan bär det ju av till köket där en sjuk frukost väntar, för oss båda! När jag ändå är utanför och hänger så brukar jag alltid roffa åt mig lite jordnötter från skafferitet. Finns det något bättre än jordnötter på morgonen? Det är som en svalkande vind under en varm sommardag.

Jobbig som Connie är så var ju jag tvungen att följa med till jobbet. Jag sa att jag inte ville följa med och hotade med att hoppa av. Men han lockade mig med jordnötter. I'm sucker for peanuts! Egentligen så hatar jag att följa med till hans jobb för det är så mycket skryngliga tanter där. Man kan ju bara undra hur deras... nej.. det undrar man inte. Jag försöker att inte tänka på det. Jag sitter mest inne och spelar gameboy medans han jobbar.

Nemen. Nu var det tydligen matdags. Jordnötter för mig.


Spar sånt till soffan

Är det någon mer än jag som älskar att ta tidningen och sätta sig på toan och chilla? Helt underbart. Alldeles tyst och så har man en skvallertidning i handen som man frossar på. Jag gjorde nyligen en sån variant efter maten. Allt var perfekt upplagt och jag hade precis kommit fram till sida 7 i senaste se och hör. Då möts man av en sjukt sexig Laila Bagge, ja hon är riktigt het. Nyfiken som man är så läser jag ju igenom artikeln. Under artikeln så går någonting sönder inom mig. Laila gillar inte att mouwsa över huvudtaget! Så här lät det i hennes uttalande:

- Är kanske inte så pussig som mina partners har velat. Är mer: "Nu har vi pussats, nu räcker det". Jag får panik när någon är för kramig. Och att stå och hålla på utomhus, typ busstationen, det är inte jag. Sånt spar jag till hemma i soffan.

Kan man bli mer besviken som en kramig och pussig kille? Nej! Jag är sjukt besviken. Känns som om att jag får ge upp hoppet om Laila Bagge som fan. Känns som att Sandra kommer att vinna duellen om frikorten. Om Laila inte ens kan pussa sin egen kille på stan, hur ska jag kunna få henne att köra en "bend over" på kommando? Gaah! Nej men jag ger icke upp hoppet! Hon är ju singel... än finns det hopp!


Alla hjärtans dag ångest

Vad säger man? Ensam på alla hjärtans dag igen. Finns det något sämre? Det känns riktigt värdelöst. Speciellt med alla par som spatserar på stan och alla ger varandra en öm liten kyss. Det ser ju riktigt mysigt ut. Jag vill också ha någon att pussas med. Men min flicka är ju flera mil bort. Jag har försökt att nå henne idag men hon jobbar tydligen. Typiskt. Gårdagen var ju inte bra den heller. Jag lyckades att tjaffsa med min flickvän, spy på förfesten och sedan däcka som fan. Känns det bra eller? Det jobbiga är att jag inte ens kommer ihåg vad hon och jag tjaffsade om. Enligt Mimmi och Co så var jag riktigt arg och "skrek". Låter helt sjukt. Men det var nog inte ens allvarligt. Hoppas jag. Jag saknar henne riktigt mycket. Jag saknar hennes ansiktsuttryck när hon liksom ser busig ut. Jag saknar hennes skratt när hon tycker att hon är riktigt nöjd. Jag saknar hennes små töntiga kommentarer som "du kan va" och "jag är arton år och jag får göra vad jag vill". Jag saknar henne riktigt mycket. Men som tur är så kommer hon hem om precis en vecka. Det blir skoj.

Idag så var jag för övrigt på Colorez.se butik. Hittade två tishor och en klocka som jag tyckte var fina. Fick också en scarf eller vad man ska kalla den av ägaren. Hon sa att det var ju ändå alla hjärtans dag så det var riktigt kul. Jag blev glad. Jag lade ju upp två bilder på en t-shirt och en klocka som jag skulle köpa därifrån men det blev tyvärr inte någon av dem. Klockan fanns inte i butiken, vilket var rätt så tråkigt. T-shirten fanns men jag köpte en annan grå som var sötare. Motivet på den var lite mer genomtänkt och tufft. Nästan lite söt. Okej, den är riktigt söt. Klockan blev en lite mera retro version av den jag ursprungligen tänkte köpa. Men den får duga. Blir en fin blandning. Nu ska jag nog allt jobba.

 
Langar den nu nuvarande bästa kärlekslåten från Sverige. 

                                           "Saknar dig"

Du kan va en slips!

Fredagen den 13:e! Borde man vara rädd om man örnar iväg ikäll? Är inte det ganska löjligt att vara rädd? Jag tycker bara att man är sjukt vidskeplig om man är rädd. Vart kommer det läskiga med just den här dagen? Jag är nog sjukt oallmänbildad som inte vet. Men det lär ju vara en massa lama nerds som lubbar runt överallt med Scream-masker på stan. Kan bli skoj att se. På 90's så skulle det vara nåt skönt Scream-tema. Vore kul att se men vart vi drar ikväll är lite osäkert.

Hnnngh! Men om man går upp klockan sex på morgonen! Det blev tyvärr lite jobb idag. Eller.. tyvärr och tyvärr. Det är niiiiice! Men det tar så sjukt mycket på en. Jag är så trött så att jag nästan slumrade till på bussen hem. Jag kommer att vara helt slutkörd idag/ikväll. Jag kommer orkar med en cider och sen så somnar jag. Och ja, ni läste rätt. Jag dricker cider som fan. Men det är najs. Nu måste jag allt ta och gå ut och luffsa runt. En prommis alltså. Sen så måste jag duscha som en galning.

Gaah! Jag måste ju lära mig att knyta en slips. Säger man så? Knyta en slips? På engelska så säger man ju, tie a tie. Borde ju funka isåfall. Jag hittade en skön... nej.. tiotals med videos om hur man gör olika knutar på slipsen. Jag tog mig lite tid och försökte göra samma sak som instruktören. Det slutade med att min slips såg ut som nåt som katten hade harklat ur sig. Jag gjorde exakt som killen gjorde men neeeeej då, det blev kaos. 

- Vad kan doktorn ställa för diagnos?
- Handlingsförlamad.

Jag är nog det.

No point

Tänk alla dem arma stackarna som bara bloggar hela tiden. Tänk alla arma stackare som måste läsa alla inlägg också. Folk skriver så sjukt mycket skit. Titta bara på mina inlägg. Visst, ibland kan det vara kul men oftast så är man mera: Who gives a crap?". Pinsam tystnad. Jag försökte få en poäng där men jag tappade, precis som jag just alldeles nyss tappade alla jordnötter på golvet. Vem äter jordnötter genom att hälla dem i munnen direkt ur påsen. Funkar för vissa.

Jag har verkligen insett att småbarn är riktigt roliga. Eller jag har väl vetat det ganska länge med tanke på jag har en hel drös med yngre syskon. Pontus, mellanbarnet av de tre små, är den skönaste hittils. Jag gjorde ett peace-tecken mot honom och han tyckte det såg otroligt kul ut. Så nu Så nu utnyttjar han varje chans han får till att göra det mot mig. Man kan verkligen se att han har skitkul. Fast jag försökte göra en fuling och dra upp ringfingret för att se om han kunde. Jag vet ju själv att det är inte det allra lättaste att göra för fler fingrar vill ju hoppa upp då. Han kunde ju inte heller. Han tyckte långfingret passade bättre!

 
                          Mando Diao - I want to dance with somebody


Det är nåt med klockan

Vem missar något så heligt som melodifestivalen? Kan det vara lilla Connie? Ja, det var jag som missade den.

VEM VARE?!

Men egentligen så bryr jag mig faktiskt inte om melodifestivalen. Den är precis lika urtjatad som alla andra lama program som Sverige kan komma på. Allt är ju ändå kopierat från U.S.A. Det är ju nånting som visar hur dåliga vi är på att vara lite varierade och konsten att kunna tänka själva. Jag kan nog sätta 600 000 kr på att det finns "Bonde söker fru" i Amerika. Fast säkert på nåt lite annorlundare sätt. Ej förvånande om det är precis likadant. Men melodifestivalen var det!

Scotts gick tydligen vidare. Jag tycker faktiskt att dem är helt okej, så det känns som om att vissa röster hamnade någorlunda rätt. Hur Caroline Af Ugglas kunde glida sig vidare vet jag inget om. Okej, jag pratar om saker som jag inte har en aning om. Men vissa vet man nästan hur det kommer att gå för och hur dem i övrigt låter. Carolina ligger faktiskt åt det lite sämre hållet. Men kul för henne. Måste se om reprisen kanske går en extra gång så att jag inte missar allt helt och hållet.

Idag har jag lyckats att uppnå riktigt bra saker, enligt mig själv dvs. Jag har sprungit som en galning på gymmet för att bränna bort allt fett som har bildats nu när jag har varit sjuk och har missat träningar. Känns bra. Det börjar arta sig. Men det är en riktigt lång bit kvar. Sedan så har jag även shoppat lite. Jag kikade lite inne på JC för att hitta de perfekta jeansen. Jag hittade ett par Levis som försökte vara de perfekta jeansen men jag såg igenom direkt. Men jag fick upp ögonen för ett par blåa chinos som man bara vill pussa på. En smal slips och tre par kalsoner inhandlades direkt efter det. Jag är nöjd som en tupp. Tänkte även langa lite bilder på andra köp som jag vill göra för att göra mina blåa chinos kompletta. Släng in en kommentar och säg vad ni tycker, om ni nu ens har läst ända hit. Tvek om någon gör det!



 Tishan som bara är så läcker att man vill inhandla den på stört, vilket jag ska för övrigt.


Och den här klockan. Den är riktigt schysst. Fast jag skulle vilja köpa en blå som matchar mina chinos men vi får se.

Shu så länge.


Du är ett glasspaket

Tjohejsan tjomms!

Jag har verkligen ingenting att skriva om. Inga nya sköna äventyr att dela med mig av till internet. Tröttsamt! Jag får hitta på nåt sjukt. Typ campa i skogen helt naken och sedan smörja in mig med jordnötssås. Eller. Barbequesås fungerar nog bättre. Nåt sjukt lär ju hända då. Någon borde känna lukten och attackera tältet som fan. Fast å andra sidan så är det riktigt kallt ut, ca 4 minus. Och ja! Det är riktigt kallt. Jag lyckades "frysa" mitt huvud idag när jag var ute. Helt sjukt. Shit vad jag överdriver. Aaamen ni vet! Men det kändes som när man äter riktigt kall glass.

Björn. Björn Gustavsson. Komikern. Ja men ni vet han, den där lockiga killen. Killen med blont hår och humor som skulle kunna tillfredsställa ett helt rum fyllt med humorhungriga artonåringar. Jag kan liksom inte få nog av honom. Det är fortfarande samma klipp som spelas upp på youtube när det söks på det namnet. Wow-Jocke, behöver man säga mer? Det är så roligt så att jag får rynkor i fejset. Det bästa är ju ändå när han kör liknelsen med att det är likadant i verkligheten som i World of warcraft.

- Här kan man va... här  kan man va... hä-här kan ma va

Laila - Mitt frikort

Är det någon mer än jag som har fått upp ögonen för Laila Bagge? Hon har alldeles nyligen medverkat i program som Idol och Made in Sweden, nu även aktuell i Let's dance. Hon är för övrigt bara 35 år och nybliven singel. Kan det bli bättre? Jag fick hur som helst mig en liten glimt av henne under fredagsunderhållningen Let's dance, där hon shakade loss. Kom nu inte och säg att man inte tappade hakan. Jag kan tänka mig att alla singlar, även upptagna, sakta men säkert klädde av henne i sina fantasier och körde en alldeles egen speciell dans med skönheten. Jag vet att jag gjorde det!

Jag langar givetvis en bild på skönheten!

RSS 2.0