Handen i handsken

Helt otroligt att jag vaknade nyss. Jag brukar alltid sova som en dåre och vakna vid ett någon gång. Fast det är bara om jag inte har något viktigt att göra dagen efter. Då startas någon automatik i hjärnan och ställer in sig på att vakna tidigt som fan. Nästan som en mänsklig väckarklocka.

   Men nu sitter jag här, fortfarande i nattmössan, ögonen hänger och jag känner att tiden inte kommer att räcka till idag. Jag hade ursprungligen tänkt att byta mina Acne jeans som jag köpte i fredags för dem var rena rama impulsköpet. Jeansen är helt enkelt för stora längs nedre delen på benen, vilket stör mig ofantligt mycket. Jag måste hitta ett par som är lite större i midjan pga min schyssta häck (fet som om jag vet inte vad) och smalare längs benen för det vore det ultimata för mig. Fler saker som står på min att göra lista är att hjälpa mamma ute på tomten med diverse saker och sedan ta hand om mig själv lite, promenader och liknande.

   Nyårsafton ikväll? Satan vad året går fort. Det var ju inte längesen som man satt i skolan och räknade på Newtons gravitations lag och hade det skoj som en liten bäver. Helt sjukt. Det är ju nästan så att man vill tillbaka. Men ikväll har vi lyckats få till en liten miniåterträff med den gamla klassen. Dem flesta killarna blev sjukt sugna och tackade ja som ett par galna dårar. Tjejerna å andra sidan hade redan mängder med planer och bara två stycken tackade ja. Det var ju verkligen inget man kände att man ville höra. Men dem skulle ta med sig lite extra vänner för att jämna ut antalet korvar gentemot korvbröd. Så det kommer nog bli underbart. Jag skulle nästan kunna klara mig ändå för den gamla klassen är så skön så att det skulle behöva ta en uppsats på ca 100 000 ord för att beskriva dem. Många har även varit på borta och pluggat på högskolor och det måste ju garanterat ha lett till en uppsjö av nya historier och events att dela med sig av. Klart som korvspad att det blir en kväll utan sin like.

Kalabalooo

Imorgon blir det återigen ett underbart besök i storstaden Stockholm. Jag ska träffa Sandra och sedan dra ett häng på 90's. En grym klubb eller vad man nu ska kalla det. Eller ja.. jag hänger väl mest med Sandra i helgen. Blir prima.



  Jag har insett en sak och det är att jag är riktigt dålig på att planera saker. Jag skulle köpa julklappar idag men har jag gjort det? Neheru. Lat som alltid. Nej men inatt blev det inte mycket sömn så jag har varit ett levande skelett som bara gått runt. Sen så klippte jag mig också idag, vilket ökade på sjävla skelettkänslan. Så jag skippade julklappsinhandlingen idag. Jag lyckades få med Sandra att handla på lördag. Då kan jag allt inhandla allt som fattas. Men frågan är bara vad jag ska köpa. Kommer bli svårt men det löser sig.

  Nu när jag ändå skriver som en dåre så kan jag allt promota ett underbar video jukalender vid namn decemberdagar. En spännande och mysig blogg som ett par elever från Westerlundska gymnasiet håller på med. Den är faktiskt skön. Från lilla gröna Enköping. Kan vara en idé att undersöka deras blogg och kolla varje "lucka".

http://decemberdagar.blogg.se/   -  Värd att kolla in

Oja!

Nu sitter jag här och, som vanligt, surar. Det slutar alltid så här med mina arbeten. Det blir alltid sista dagen som jag pluggar som fan. Jag kan vara riktigt oambitiös. Måste skärpa till mig. Men det är rätt så försent nu.



  Imorgon så har jag den otroligt roliga fysikpresentationen. Känner att jag inte vill göra den imorgon för jag har inte allt sittandes i huvudet. Fast jag håller just nu på och fixar en text som jag ska ha som stöd. Mitt arbete handlar om astronomi, vilket är rätt intressant men ändå inte. Det är bara för mycket att ta in. Men jag fixar det. Sen så ska jag svara på vad en PET-undersökning är för något. Kan bli kul. Första jag tänkte på var nåt med flaskor. Wiho. Fel fel fel! Måste plugga som en dåre nu. Men efter imorgon så kommer jag vara nöjd som en bumbibjörn.

Kan du dansa? /dance.. Ja, tydligen

Jag är mållös! Björn Gustavsson är bara så briljant! Kolla in klippet på dirr!



Hur underbar som helst.

men...!


"Det är ju en liten apa"

Jag känner att jag är riktigt trött eftersom jag lägger upp ett sånt här klipp. Okej att det var kul men fan... äh. En liten apa liksom.

Diverse

Äntligen! Snart så slår datumet om till den 19 december och jag är fri från plugg på komvux. Ja, det låter lite dåligt av mig men jag pluggar bara upp ämnen lyckades få, av nån konstig anleding, G i. Nej men jag var väl oseriös I guess. Då får man allt plugga på komvux och ha det kul varje dag. Hoho. Men jag är nöjd med mina insater. Har två prov kvar och ett fysikarbete som ska presenteras. Kapoooow! VG i fysik B. In yooo face Vahid! Iofs så kan jag inte köra en in your face eftersom det här är andra gången jag läser kursen, vilket betyder mer förståelse. Jag är nöjd hur som helst.

Åh. Jag hängde lite på Isabella Löwengrips aka Blondinbellas blogg. Har aldrig tagit mig energin att ens gå in där och undersöka för jag har redan en förutfattad mening om hur hon är och vad hennes blogg består av. Det är ju lite tråkigt att det blir så, att man redan har en ganska negativ uppfattning om en person. Min uppfattning om henne är att hon är en tjej som är helt körd och har ett bra betyg i svenska så att hon åtminstone kan skriva blogg. Det är så jävla inte okej att tro så om någon. Otroligt fel men tyvärr så har det blivit så. Vad ska man göra liksom? Hon har ju inte direkt gjort nåt för att bevisa motsatsen, känner jag. Hon är säkert en helt okej tjej enligt dem som känner henne. Ingen tvekan om saken. Men hon verkar något åt fjortis hållet. Fan vad hård jag är. Finns visserligen hårdare personer. Såna som tycker att hon ska bli våldtagen igen och liknande. Sånt kan man väl ändå hålla för sig själv. Det är ju inte okej att ens försöka uttala sig om sånt. Men skitsamma.

     

Jag hittade en skön bild på blondinbellas blogg som var på henne och två andra i Ängelholm. Såg ut som en normal bild tills man kom till Isabella och såg hennes så kallade mössa. Hur tänkte hon där liksom?

- Vad ska jag ha på mig på huvudet idag? Jag vet! En räv!

Jag tror det var så när hon valde kläder. Fan vad kul. Jag skrattade nog i fem minuter åt hennes huvudbonad. Den var skön. Jag ska nog också sätta en räv på huvudet. En sån som Börje Salming har. Han är också riktigt skön. Notera att ironin flödar som aldrig förr.


Men hallå där!



Samuel tipsade om ett kul klipp där en apa tar något från Bengt Frithiofsson under en tv4 sändning. Så otroligt kul. Hans reaktion är ju så priceless. I sändning också.

- Men hallå där... hallå där!                      

Som om att det skulle hjälpa liksom. Plus att han säger just dem orden. Han är skön. Nej... apan är skön.

Självklart så ska jag ju länka till klippet!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.122035

Min kvinna!

Är det bara jag som har insett hur sjukt sexig Natasha Bedingfield är? Ge mig säger jag bara!



Just nu så har hon lanserat en ny låt som bara får håret på kroppen att stå. Hon är helt otrolig. Jag vill bara klä av henne och sätta en på ett piedestal hos mig. Hur som helst så måste jag ju lägga upp videon här, som för övrigt är sjukt bra.

Glöm inte nu att kommentera! Känns som att jag bara skriver för min egen skull.

http://www.youtube.com/watch?v=BM4mOMb-7JY     -   Gick inte att lägga in själva klippet för användaren hade inaktiverat funktionen. Men som sagt; inga konstigheter!

                                              

Decemberkylan

Usch för detta tråkiga väder! Man blir alldeles hängig när dagarna består endast av en massa snö och tråkigheter.

Idag har vädret minsann varit riktigt tråkigt. Men man överlever så att säga. Det har snöat riktigt rejält och samtidigt så har det funnits en rejält blåst. Hur ska vädret ha det egentligen? Man kan liksom inte både ha kakan och samtidigt äta den. Det enda positiva idag är att det är plusgrader i kylan. Plusgrader i kylan? Lite motsägesfullt?

Men jag trotsade vädergudarna genom att gå ut i ett raskt tempo i cirka en timme. Måste säga att jag såg ut som en liten wannabe snögubbe när jag var klar. Helt vit och blöt som en dåre. Hade det varit lite kallare så hade jag varit en substitute snögubbe. Jag hade varit riktigt nöjd.

Annars idag då? Dagen har spenderats med lite plugg och slit. Sedan så har jag allt latat mig en hel, vilket inte har varit acceptabelt av mig. Självklart så var jag ju tvungen att hjälpa min syskon med att bygga lego men det slutade ju bara i kaos för jag är så körd. Jag byggde en sjukt stor legopenis. Det var skitkul. Även dem små tyckte det var skoj. Så nu står det på datorn, stolt som fan. Penisen alltså. Fast nu när jag tittar på den så ser den mer ut som ett flyplan som ska skjutas upp i rymden. Äh. Gör inte mig nåt. Jag vet att det är en penis!

Läste lite på Sandra och Nadjas blogg. Jag har försökt att få någon form av kontakt med henne utan att lyckas. Hon är , just typiskt, i Egypten och steker som en liten ekorre. Självklart så har hon ju glömt sin pinkod hemma. Tror även att hon glömde sin laddare men jag vet inte. Inte okej liksom. Men hon glider hem snart. Kan vara på onsdag som hon åker hemåt mot Arlanda. Dem valde ju i alla fall en helt okej period för att åka iväg från Sverige.

Innebandy på lördag! Luciacupen! Kommer bli riktigt kul. Första gången jag deltar där. Men det är nog inga problem. Vi verkade få en rätt okej grupp. Men det skulle inte förvåna mig om vi har fått alla innebandykillar mot oss. Jag säger bara: Inga konstigheter!


Nickelodeon?

Jag måste bara skriva ner det här någonstans innan jag glömmer det och vilken plats är bättre än bloggen? Ingen!

                                                 

Idag när jag satt vad datorn och tog mig tid att göra lite på min statistiska undersökning så hör jag hur mina småsykon, i ett annat rum, leker och kollar på nåt skönt program på Nickelodeon. Det är det enda som dem kollar på vid teven. Men anyway. Efter tag så hör jag hur det blir kaos i programmet. Typ så som det är med vanliga barnprogram. Helt körda helt enkelt. Jag brukar oftast inte tänka på vad det är för slags program som är igång eller så. Eller jo, bara ibland när dem sjunger som fan. Det är så himla kul. För då är det alltid någon som får göra den mest oskönaste rösten. Otroligt gäll och skrikig. Skitkul. Men till dagens program. Det jag hörde var idag var en man med mörk röst som skrek:

- Töööööööööööööööj miiiiiiiiig!

Alltså.. jag fick ett riktigt skrattanfall. Hur ofta hör man sånt i barnprogram? Eller i verkligheten överhuvudtaget? Hehe!

Kul var det i alla fall.

Mamma mia

Mamma inhandlade filmen i onsdags och jag känner ett måste att se den! Den verkar ju ha fått riktigt bra kritik av filmskribenter. Samuel länkade även ett klipp från filmen och jag är såld. Jag säger bara Amanda Seyfried! Dang!


Julklappar!

Jag uppdaterar ju som en.. ja, jag vet inte vad. Riktigt ofta. Synd bara att jag inte är lika populär som alla sköna bloggdrottningar och bloggkungar. Hm, finns det någon riktigt bloggkung? Ingen kändis alltså. Någon helt anonym men som ändå är populär som damn. Kan vara en sak att undersöka.
Andra december och julpyntet har redan börjat glida upp här hemma. Känns riktigt bra och precis som en december månad ska kännas. Synd att den otroligt mysiga snön har försvunnit. Det är något med snön som gör att man hamnar i rätt stämning nu inför julen. Den förra julen om jag nu inte minns fel så var det lika mycket snö som dem har i Afghanistan. Har dem mycket snö där? Ja eller vänta nej. Men man får hoppas att den glider in lagom till jul och åtminstone stannar här ett tag och gör vinterskorna glada.
Snart är det dags att inhandla dem första julklapparna också. Jag har inte tänkt så mycket på det hela men jag känner ett påträngade ångest känsla. För jag borde nästan göra det så fort jag bara får tid. Men en julklapp är given och den är till Sandra. Den är dock en rätt oseriös men ändå rätt så kul grej. Har tittat runt var man kan hitta den och jag är måste medge att resultaten har varit goda. Självklart så ska jag ju även köpa nåt lite mer seriöst också men det får jag klura lite mer på. Sedan så har jag ju tre hungriga småsyskon som bara trånar efter robotar, dinosaurier, lasersvärd osv. Klart att jag ska uppfylla deras krav med att vara den bästa storbrorsan. Kan ju inte gå ner mig inte. Funkar ju inte någonstans. Pengar är till för att utnyttjas. Spara dem är också en idé men när det är juletid så mår man bara bra av att få dela med sig lite. Mamma och pappa borde även få något kul men det är där som det brister. Det är alltid samma problem varje jul. Vad vill ens föräldrar ha i juklapp?
Många har nog ständigt fått känna på tjatet om att dem inte vill ha några julklappar eller presenter. Men snälla, vem lyssnar på sånt? I nitton år har mina föräldrar givit grejer så det räcker och blir över. På något sätt så ska man ju kunna återgälda dem. Men att hitta något bra är en svår grej. Nån fin och dyr alkohol fungerar också om man ska köra ett säkert kort. Men samtidigt så känns det så tråkigt och sen att jag bara är nitton år än är ju en annan grej. Så det spricker lika mycket som en ballong på en nål. Jag tror nog att man får idéer så det räcker och blir över innan det är den tjugofjärde december. Nu ska jag allt ta och kika på ett skönt avsnitt av Heroes innan ögonlocken ligger vid tårna och chillar.

Kan vara riktigt bra

För er alla som vet så är oioioi.se igång varje år med en julkalender för oss som gillar enkla men otroligt sköna skämt. Jag tycker verkligen att alla ska ta en liten titt där varje dag för att få ett litet gott skratt innan jobbet/skolan osv.

- http://www.oioioi.se/

                                                   


Man tager vad man haver

Precis som titeln säger. Jag och Sandra hängde på youtube med en massa sköna klipp. Helt plötsligt så poppar den här sköningen upp och vi var tvungna att undersöka det hela.

   Kan vara ett roligt klipp!




Katten: Tja fan
Hunden: Kom här!
Katten: Gash!
Katten: Äh, helt okej

Stockholm, en stad full av mystik och mustiga människor

Som sagt, Stockolm.. det är en unik stad med unika invånare. Varje person kännetecknas av sina små konstigheter dem har för sig. Karaktärsdrag är ju också en grej men vi lämnar det tycker jag för gå in mer på vad folk gör. Som idag t ex när jag och Sandra satt på pendeln mot centralen. Jag måste bara ta och säga att det var allt annat än okej. Precis när vi hade satt oss på pendeln, längst upp i hörnet, så hör vi något smaskande ljud som ligger lite i bakgrunden. Man hör liksom inte det direkt utan det kommer lite krypande för det låter så "normalt".. eller hur man nu ska definera det. Ljudet kom hur som helst från en man av mörk hudfärg och verkade lite udda där han satt och.. ja.. sög på sitt finger. Kan inte riktigt förklara det hela på nåt annat sätt. Han satt och verkligen smaskade på sitt finger som om att det vore en stor bamseglass och han var en liten tioåring under het sommardag. Sandra och jag gillade vad vi såg. Det var underbar underhållning i våra ögon. Mannen märkte sakta men säkert att vi och två andra satt och skrattade åt honom så han slutade och satte sig lite mera rakryggad. Men han såg fortfarande ut som en säck med potatis. Jag gillade honom. Helt plötsligt så ser jag eller Sandra, är inte säker, hur hans fingrar närmar sig näsan med stormsteg. Han verkar vara nöjd då hans blöta och korviga fingrar rör sig mot den krokiga näsan. Sakta men säkert så borras fingrarna in i näsan och han går lös på insidan, vilket leder till att vi ännu en gång har underhållning inom vår radar. När själva undersökningen av näsan är klar och han känner sig nöjd, mer än nöjd om man får fråga mig, så flyttas fingrarna ner mot den ständigt hungrande munnen. Fingrarna förs in och han verkar nöjd med det roliga han hittar i näsan. Klart att det är ett stort moln av humor över oss för vi skrattar hejdlöst men ändå rätt diskret i våra gigantiska jackor som täcker det mesta. Efter att Sandra har gått så fortsätter han sin procedur och gillar det hans smaklökar får tag i. Efter ett par sneglingar från mig så vaknar han till liv och vrålar lite mot mig. Första tanken var att han nu skulle lacka ur totalt och fråga vad det var jag tittade på. Men icke då. Det lät ungefär så här, med en sån otroligt skön brytning:

- Tjalala! Kurri kurr! Kurri kurr...! Hörrö! Uuuuursäkta!

Jag ville så gärna skratta som en dåre men jag kände att det hela var opassande. Det han ville var ej något rörande vad jag tittade på utan vilken sport jag spelade. Frågan kom antagligen eftersom jag hade en gigantisk väska med innebandyklubbor i. Sedan så var det bara en skön konversation mellan den torraste svenske och en snorkråksätande men ack så nöjd person. Han frågade lite om laget och om jag vann ofta osv. Han tyckte att det var synd att jag förlorade mina matcher.
   Stockholm helt enkelt. Kan vara en riktigt skön stad ibland.

RSS 2.0