Samuels hörna

Nu är det fan gått så långt så att jag måste presentera en av de skönaste snubbarna ever! Samuel Tanskanen heter min vän och han går fan inte att beskriva med ord. Jag dock beskriva honom med mängder med sköna lines (rader för er som inte förstår er på det här med engelska inblandat i svenska språket). Så nu ska jag starta en liten hörna för Samuel där jag sparar allt kul han säger, och om jag är säker så kommer den bli rätt full om jag nu kommer ihåg allt han säger. Men det mesta sker över msn så det är enkelt.
- Så varje gång han säger nåt kul uppdateras hans hörna ! Nu löper vi amok och släpper lös Sam i bloggen!

Lite background check för er här nu innan jag drar igång med första citatet. Det första handlar om Vahid, våran fysiklärare och han är superskön. Vi hade ett kapitel om elektricitet och då skulle man använda högerhanden för att ta reda på kraftens riktning, flödestätheten och strömmens riktning. Det sköna var att han alltid sa: Pööjkar, anväääänd höööger handen, va. Hela tiden. Och han sa det så man visste inte om han skojade om det eller inte. Men Samuel hade lite kul åt det iaf. Vi kom in på lite oförberett prov och jag sa att Vahid bara helt random skulle visa snoppen för alla. Då sa Sam:

1. 
Vahid: 
- Såhäär ska den se ut ! 
- Vinkelrät!
- Räkna ut det här om ni kan!, vad händer om jag gör såhär jättesnabbt med höger handen och sedan riktar strålen mot dig?

En annan grej är om Mimmi i våran klass. Förlåt Mimmi men det är kul. Mimmi brukar alltid typ luta sig över bord och så ser man.. typ.. skitmycket. Ja, av framdelen. Ni fattar. Anyway, Kurt är alltid så jävla lam när Mimmi och Sandra vill göra grejer. Han låter dem göra vad fan som helst. Dem är hans favoriter vilket stör mig. Kurt är förresten våran konstruktions lärare och mycket mer. Han är killen som basar över Teknik. Men så här sa Sam om när Mimmi och Sandra skulle prata betyg med Kurt:

2.
Kurt:
- Jahapp..betygen då..jag funderade lite över vilken nivå ni höll på projektet och det lutar lite mot ett i..

-(mimmi lutar sig över bordet )

- Öhh ja, som sagt. ett mvg

En liten update på Sams hörna men det skulle vara så många fler inlägg men jag är glömsk av mig. Ja, jag suger. Men nu uppdaterar jag ju!

3.

Conny säger:

jag ger upp

Conny säger:

hoppas du var oseriös där

Conny säger:

vilket du är

Conny säger:

annars ska jag båta dig och sen stoppa en pinne i röven på dig

Samuel säger:

hahha

Conny säger:

för att sedan kastrera dig

Samuel säger:
:D
Samuel säger:

haha ja läste helt konstigt

Samuel säger:
Conny säger:

annars ska jag båta dig och sen stoppa en pinne i röven på dig

Samuel säger:

jag läste det som:

Samuel säger:

Conny säger:

annars ska jag pimpa upp en båt och köra upp den i röven på dig

Conny säger:

hahaaaa

Samuel säger:

hahahahhaha omg, bra syn!

Kände att den var värd en plats här. Den var lite småskön. Fast sen så var det ju han som påminde mig om att den skulle ligga här.


Happ

Ååååh äntligen hemma! Har precis kommit hem från Uppsala. Dansen gick sådär måste jag faktiskt säga. Den kunde ha gått bättre. Jag var inte sämst men verkligen inte bäst. Kände mig lite nervös, jag vet inte varför. Kanske för att det inte är så långt kvar tills avslutningen! Det kommer att bli läskigt. Jag ska verkligen träna på dansen så att den sitter till 100% för nu sitter den bara till 90%. Jag kan dansen men ibland blir det typ black out och så ser inte alla rörelser snygga ut. Ska finslipa lite nu. Vi fick även reda på vad för slags kläder vi skulle ha på oss till våran scenuppvisning. Vi ska ha blåa jeans, svart tröja och ett par "vita handskar". Handskarna skulle vara av slaget arbetshandskar.. asså, vad säger man om det? Jag blev liksom; förvånad? Ofta arbetshandskar skulle vara häftigt att ha. Men visst, jag får väl ta och hitta ett par som ser snygga ut. Måste finnas några snygga arbetshandskar? Annars får jag väl fuska och ta ett par snygga handskar. Slutshowen är den 14 eller 15 december så jag har ett tag på att grubbla över det hela och även tala med våran danslärare.
     En annan sak som är ganska jobbig är ju att Alva är fittsur...! Visst jag förstår henne att hon är sur på mig. Asså det var så här. Jag skulle gå över till HR för att vänta på henne tills hon slutade så att vi kunde gå till bussen. Men jag skulle köpa en jacka innan och hon var upptagen. Så jag köpte jackan och ringde henne vid klockan 3 (Dansen börjar vid 6). Och så vill hon att jag ska gå tillbaka till HR men innan jag ens hinner säga att jag inte orkar gå hela vägen ner igen, tack vare bögregnet så lägger hon på. Fan tänkte jag. Happ, vad gör man nu då? Nej jag pös iväg med Görling till bussterminalen och jag väntade på henne. Hoppades på att hon skulle förstå att jag var kvar där. Men sen så ringde jag men då satte personen som är ägare till telefonen på upptagetton. Men då skickade jag ett sms istället och då skrev denne person tillbaka att Alva inte var där och att jag skulle sluta ringa. Okej, bitch... jag slutar väl då ! Då var klockan tjugo i fyra och då sket jag bara i att vänta längre. Jag vet inte varför som jag inte gick ner ändå till HR men jag orkade fan bara inte. Jag var trött och grinig. Förlåt Alva. Men sen så ringer hon när jag är vid Örsundsbro och frågar var jag är. Hon blir skitsur och säger att vi ses väl i Uppsala. Seeeeen när jag är i Uppsala så drar jag iväg till donken vilket jag längtat till. Äter min efterlängtade Big Tasty och beställer även en extra pommes frites; av misstag! Jag sa att jag ville ha en en stor pommes frites. Då frågade hon om jag ville ha den som extra. Jag vet inte varför jag redan då kopplade att jag skulle få en till men det gjorde jag inte. Jag trodde det menades med extra stor. Notan gick på 77 spänn vilket ledde till att mitt kort var tvunget att flyga upp ur plånboken och blända alla därinne. Okej då.... så gick det inte till. Det var en ganska vanlig grej att göra. Kortet tog "expediten" och kvittot fick jag. That's it. Men det hade varit kul om kortet hade bländat alla därinne. Tack vare alla pengar jag har på det... haha, eller bristen på pengar ! Men när jag tryckt i mig den och sedan är supernöjd så pyser jag iväg till Uppsala Danscenter. När jag väl är där och precis är klar med ombytet så ringer Alva och säger vill att jag ska möta henne på centralstationen, som för övrigt ligger feeeeettischlångt bort åt helvete + att der regnar och jag är redan blöt. Då säger jag som vilken vanlig människa som helst att jag inte orkar gå ända dit bort. Då blir hon ännu argare. Väl när dansen börjar så undviker hon mig totalt och även efteråt. Hon sticker iväg med en annan buss utan att säga nåt. Sedan så ringer hon när jag sitter på bussen på väg hem och säger att hon inte tänker ringa nästa tisdag och att jag får vänta där om jag vill men hon bryr sig inte längre... typ nåt sånt. Det var rätt svårt att höra. Och sen lägger hon bara på. Yey! Tummen upp. Som vanligt för mig. Alla ska hata mig. Men det ända jag har att säga är att jag ber otroligt mycket om ursäkt Alva ! Finner inget annat att säga.
     Ska hoppa in i duschen nu jag ! Vore så jävla rätt att stå där i en timme och bara duscha. Det är ju så himla skönt. Finns fan inget skönare än det. Nej, sex är inte skönare. Tänk er att ni har svettats som fan och är skitäckliga. Ni har extremt mycket med fett i håret. Det är så illa så att man nästan skulle kunna få ur en smörklick ur håret. Och så har ni en dusch som väntar hemma. 37 grader varmt, minst 10 minuter i skönhetsmaskinen och sedan avsluta med att man känner sig underbart fräsch..! Kom igen, finns fan inget bättre. Sex är underbart skönt meeeeen man blir svettig, får förmodligen någon äcklig substans på kroppen eller i sängen och sen så finner man sig säkert asgenerad för att man sa saker som man helst vil glömma eller gjorde nån skön grimas. Nåt sådant händer inte i en dusch. Fast man kan ju kombinera båda delar. Men det är en helt annan historia!

Katten

Åååh, jag är bara så tvungen att skiva lite om mina knäppa men ändå så otroligt söta katt!
     För ett tag sen så satt jag och åt lite cheesballs, och det är välförtjänta cheesballs som jag äter ! Helt plötsligt nedanför stolen så sitter min, notera att jag skrev min katt också, våran katt menar jag. Hon sitter liksom bara och tittar upp på mig. Först så fattar jag ingenting. Helt blankt. Sen när jag börjar gräva lite i bunken med cheeseballs så plingar det till. Hon vill ju ha en del av mina cheeseballs, den jäkeln. Men självklart så får hon smaka av mig. Jag tar upp en cheesball och märker direkt att hennes små jägarögon tittar på cheeseballen, eh.. låt mig omformulera mig. Ostbollen! Så där ja. Hon typ ställer sig på bakbenen och tar ena tassen och stoppar den i munnen! Får man vara något sötare eller? Hon åt kanske 10 stycken. Hon kommer ju bli skitfet den där hårbollen. Men hon är min så det är helt okej. Tycker om henne ändå.


En annan dag i mitt liv

Fy fan. Då är man här igen. Ingen verkar vara det minsta intresserad av min blogg vilket är synd då jag verkligen försöker skriva. Man kanske ska ta och se till så att mina inlägg blir länkade till en annan bloggsida. Typ bloggtoppen kanske? Så att alla hamnar där. Vore ju helt okej. Aw, idag så gick jag upp klockan kvart över åtta pga av en tidig träning med A laget. Men icke så nicke så. Jag och Görling blev helt snuvade på den träningen ska jag säga. När vi kom dit så var det bara en massa innebandypersoner där vilket sög för jag hade hoppats på att få äntligen träna igen. Var ett tag sen. Och sen så är det ju lite mera avancerad fotboll, tror jag i alla fall. Enligt mina egna förhoppningar. Kul att jag alldeles nyss tröck ctrl + s ! Damn, jag har gjort en engelska uppgift innan så det ligger väl kvar i huvudet att jag måste spara min text emellanåt.
     Finns väl inte så mycket att säga egentligen. Lite småsur att jag passade på att festa igår dock. Men inte visste jag att det inte skulle bli träning idag. Missade ju lite action igår, enligt Alva. Men allvarligt talat så var det bara skönt att missa för arga tjejer suger ju bara pung. Och när tjejer är arga på en fest så är typ hela partyt förstört. Stämningen blir så jävla kass. Men jag var inte där så jag vet ingenting. Kommer ju fler fester så det är inte direkt världens grej att jag missade denna. Det kommer ju en black&white fest snart som lär vara helt okej. Jag och Sam ska gå på den. Om han nu inte dissar mig för någon annan, Samuel ? 
     Kanske ska ta och jobba lite mera med projektarbetet nu. Känns som om att min blogg blir så tunn. Inte tunn som i lien men utan sämre i kvalitet. Vet inte varför. Men det gör väl inte så mycket. Någon emellanåt som läser är iaf något positivt.

RSS 2.0