Sköna

Haha, två sköna grejer skedde under och efter maten.
Under själva matätandet så frågar min lillebror Casper, som för övrigt är 4 år, mamma om han kan få se hennes tänder. Sån surtant som hon är så säger hon nej men jag säger självklart att han kan få se mina.
Casper: Åååh, mjölktänder. Jag har safttänder.... och så dricker han sin saft. Så otroligt skön han är. Det var verkligen skitkul när jag hörde det. Att småbarn kan säga så kul grejer och vara fullkomligt seriösa men ändå verka som om att dem skämtar. Den andra grejen var när min ännu mindre lillebror Pontus, som är 1,6 år gammal, var i köket och påpekade att en planka inte var på plats. Det är så att vi har en lång "planka" eller ja någon form av taklist som sitter i handtagena på lådorna för att inte småbarn ska stoppa in sina tassar och ta fram saker som dem inte få ha. Det var skitkul. Han liksom pekade på lådan och sa: Dah! Och inte dah som i sånt där drygt fjortis uttalande utan mera som ett skrik och så visar han att lådan går att öppna vilket inte är bra. Skitkul. Sen blir han asnöjd när listen är på plats igen. Sköna småbröder jag har. Haha! Det är så kul att dem är så bright även fast dem är så små.

Lov

Ja, då är vi åter här igen då...

Lovet har ju som vanligt varit en fröjd. Alltid underbart med lov för då kan man bara sitta och ta det lugnt varje dag, utan några tankar på plugg eller liknande. Men tyvärr så är det ju så att plugg finns alltid när man tar en lite tyngre linje. Så jag har ganska mycket att göra under lovet. Det absolut viktigaste är förmodligen projektarbetet jag har. Har ett möte med dem jag jobbar åt imorgon så jag ska försöka pilla lite med visitkorten idag om jag överhuvudtaget orkar. Men det ska jag banimej göra ! Gud vad löjligt det där lät, banimej, haha. Nästan lite gulligt faktiskt. Och så måste jag få tag på Elizabeth Agge; min förra chef, för jag ska förnya mitt arbetskontrakt. Känns lite tunt med att bara få en si och så där 1050 kr i månaden. En kul grej är ju att jag helt och hållet såg fel på min lönespecifikation jag fick den här månaden. Det stod nämligen att jag skulle få en lön på 4950 kr vilket gjorde mig superglad och jag gick direkt och köpte lite nya kläder men nu ångrar jag det lite. När jag gjorde ett kontoutdrag i förrgår så såg jag att min lön var på 49,50 kr. Alltså, vad säger man då? Jag blev helt paff. Inte för att jag skulle ha tjänat 4950 kr då men fan, inte klagar man över nåt sånt. Men 49,50?! Jag hade missat att det går ett långt streck mellan nian och femman på lönespecifikationen. Vilken tabbe. Gissa om det kändes i magen. Men det gör inget för jag kommer förmodligen få tag på Elizabeth snart och då är det bara att börja jobba igen. Men jag är ändå nöjd över kläderna jag köpte. Köpte allt på Levis affären, som för övrigt alltid förvånar mig. Ibland så har dem otroligt fula kläder, inget speciellt med dem. Och ibland så hittar man skitsnygga kläder. Det är lite kul för jag brukar oftast  alltid undvika dem för jag vet att det alltid är skräp där. Eller okej, nu tar jag i som attan. Men det är ändå en bra affär. Är som sagt supernöjd. Gillar personerna som jobbar därinne. Speciellt killen för han är bara så där, allmänt super trevlig. Inte falsk alls som dem flesta skitsura expediter är. Och just ja, hoppas Anna säger till om det blir någon rundvandring hos henne på lördag för annars är det ju kört. Till en rundvandring så måste det bara finnas alkohol och det kan vara rätt svårt att få tag på om hon säger till dagen innan. Så hon LÄR ju säga till i tid.
     Jag måste då bara ta och säga att O.C är den bästa serien som finns. Haha, låter lite fjortigt men fan den är ju underbar. Typ så här lät min mening: Aaaaamaaaagaaaaad! O.C <3 Guuuuuuud!!!
Nåt sånt. Men sån är inte jag. Jag tycker bara om den serien. Har nyss kommit in på säsong 3 och den börjar helt okej. Känns lite weird att alla är helt normala även fast Marissa nyss har skjutit Trey..! Precis som om att någon bara har ätit ett äpple eller så. Hur chill som helst. Fast det har visserligen gått ett par månader sen det hände men det känns ju inte så för oss tittare att det är så, iaf inte för mig som har serien hemma. Det är ju meningen att det ska vara ett uppehåll mellan sista och första avsnittet. Så det är väl okej om man ser det på det viset. Men nog om det.
     Men egentligen så hoppas jag nästan på att det inte blir nåt festande nu i helgen för då kan jag träna oavbrutet. Utan att jag ska känna mig bakis. För det lär ju suga om jag känner mig så. Ska verkligen försöka gå in i det här med fotbollen. Verkligen visa att jag vill ha en plats. Har inte haft så många träningstillfällen för det eftersom jag har problem med mina benhinnor. Men det löser sig. Fick övningar av Håkan Järnberg som hjälper till.

Vad sägs som att sluta skriva nu och ta tag i pluggandet?
Ja, låter som en bra idé...

Mjauuu



image3
Var ju bara så illa tvungen att ta med den här bilden när jag såg den. Den är ju så fin. Seriöst
Sam, grymt bra tagen bild! Tummen upp för dig (Y) Men resten av bilderna såg ut som ***
men den här var bra så jag är nöjd.

<3

Lördag

Japp, då var det dags igen. Mange schm....  Haha, nej så håller vi inte på. Nu ska vi vara seriösa här. Känns verkligen skönt att börja skriva lite då och då. Man håller själva "skrivdelen" igång i hjärnan. Eftersom vi inte har svenska längre i skolan så känns det lite halvtanigt att inte skriva, så det här är ett måste.

Ja, då vaknade jag vid halv nio någong gång vilket kändes lite för tidigt. Fick nästan panik när jag såg siffrorna 08:40 på telefonen. Men så är det alltid för mig på morgonen, eller ja oftast efterso jag är alltid kissnödig på morgonen. Gick upp på toa och sen så somnade jag. Sov till klockan halv tolv. Det var fan tillfredsställande för mig. Men tack vare det så är jag skittrött nu istället. Och sen så har vi våran beryktade fotobollsavslutning idag. Då blir det bowling och käk i Uppsala och det toppas sedan med fest ikväll med killarna. Vet inte om jag ska hänka på. Känner mig inte så sugen för att dricka. För om jag gör det så kommer jag att vara bakis imorgon och jag behöver verkligen plugga. Har 31 sidor i biologi att plugga på tills nästa vecka. Damn! Något man längtar till. Yeah. Oj oj oj, hade skönaste pratstunden med Alva igår, i sådär 4 timmar något. Kommer inte ihåg så himla mycket av konversationen för jag var skittrött just då. Men hon lärde mig ett nytt uttryck som jag aldrig har hört förut. Nyfiken i en strut. Damn. Haha, det lät verkligen skitkul när jag hörde det först. Det betyder att man är nyfiken, är nog ganska uppenbarligen. Den var skön. Alltså, jag känner mig verklig verbalt psykiskt förhindrad. Känns som att jag inte ens kan skriva ordentligt. Men jag kan ju alltid skylla på att jag är trött. Men nu känner jag att jag måste sluta innan folk blir störda av mitt dåliga skrivande. Kommer igång en annan dag.

<3

Back again

Åååh! Vilken underbar känsla. Det här var bara för längesen. Men nu ska jag äntligen skriva igen. Skulle ha lagt ut ett inlägg igår men när jag var klar med det inlägget så loggades jag ut och inlägget försvann. Gissa om jag blev deprimerad då. Då blev det nästan så att datorn flög ut. Men bara nästan. Så den klarar sig än så länge. Ska vi börja då?


Happ, mycket saker har skett i mitt liv den senaste tiden. Var väl en månad sen?! Spö ska jag ha. Men bara lite. Inte för att jag har miljoner med visningar direkt då men jag har fått lite klagomål från olika håll. Ninni gnällde lite på mig när jag inte hade uppdaterat på över en månad. Då blev till och med jag lite ställd då det verkligen hade gått en månad. Men damn it, jag har inte haft tid. Visst, det går relativt fort att skriva ett inlägg men man har inte orken för det. Men nu är jag hyfsat sugen på att skriva så jag möljer bara på. Tänker skita i att prata om allt som har hänt och ta nuet bara. Det blir skönast. Jag menar liksom, vem fan vill höra på en månad ur Connies liv? Haha, eller överhuvudtaget!? Men det är kul att uttrycka sig. Skönaste känslan som finns. Hoppas bara att någon vill läsa och slänga ut ett par kommentarer.

     Nu har jag verkligen fått fnatt och bestämt mig för att vara nyttig i en månads tid. Springa varje dag, äta minst 500 g grönsaker, frukt varje dag och sen lägga mig vid tio varje kväll. Ska se om det blir något skönt resultat på det hela. Hoppas verkligen det. Men det LÄR det ju bli, annars ska jag... ja.. vad ska jag göra? Rycka av min pe.. Nej den skippar jag. Nej, usch. Så där kan man ju inte skriva i en blogg. Jaja, men idag så har det inte hänt så mycket specielt. En rätt så lugn dag. Men Samuel och jag måste verkligen komma igång med vårat arbete om Pockenholtz. Haha, jag gillar verkligen det där namnet. Helt underbart. Lyckas alltid säga nåt annat istället för det. Typ: Pockemon, pickenhiltz, packeneheitz m.fl. Fattar inte varför. Men egentligen, vem fan kom på namnet pockenholtz? Lär ju har varit någon påtänd dude men något små hjärnceller. Men ordet kanske har någon logisk förklaring om man säger den på rätt språk för det lär ju vara tyska eller så. Men men. Åh, Kurt ville att jag och Niklas skulle göra någon fin sak att visa upp på "Öppet hus dagen" för alla i konstruktion B. Niklas, sån smörare som han är, sa ja direkt. Men jag nekade lite. Känner mig inte sugen att dra in till skolan för att göra en massa skit. Känns bättre att sitta hemma och plugga. Men jag ska ju visserligen vara i stan tills kvart över fem. Ska klippa mig kvart över fyra och sen har jag gitarrlektion klockan tio fem, men jag drar ändå hem. Vad är vitsen med att stanna kvar? Jag har redan lyckats fixa ett överskåp och smörat lite för Kurt genom att hjälpa till att visa hur power point fungerar. Lyckades även ragga till mig ett projektarbete då så jag är nöjd. För er som inte vet så ville Kurt (vår lärare i Konstruktion B) att några skulle hjälpa till och visa hur power point fungerar för en massa tjejer, eller ja, medelålders kvinnor, äh what the hell! Tanter helt enkelt. Två st av dem ville ha hjälp med att göra saker åt deras företag. Så snäll som man är, och jag var ju verkligen i behov av att fixa ett projektarbete, antog jag mig uppgiften. Det jag ska göra åt dem är att fixa broschyrer, visitkort, presentkort, informationslista och prislista. Men jag har inte lyckats sätta mig ner och börja göra nåt än för jag har så mycket annat att göra. Ska se till att leka runt lite i photoshop imorgon efter när jag kommit hem´.
     Happ, nu har ni lite inblick i allt. Jag lovar att skriva regelbundet. Eller ett försök kan jag göra.



Åh, är bara så tvungen att prata lite dans också! Dansen går jättebra. För er som icke vet så går jag "Popping/hiphop". En underbar dans. Så himla kul! Vi är precis färdiga med första dansen till slutshowen. Kommer bli lite nervöst måste jag säga. Men ändå samtidigt kul. Hihi, jag gick en kommentar av killen som jobbar där att jag var grym på att isolera mina rörelser och att jag verkligen lyckades poppa! Alltså, vad svarar man på en sån kommentar? Jag skämdes lite faktiskt och så lyckades jag ploppa ur mig ett tack. Det var lite kul. Alva, den jäkeln, tänkte säga: Nej nu skäms lilla Connie. Damn, det hade inte varit kul.

<3

RSS 2.0