Dogges dagbok

Gud vilken slö dag idag. Den började med att jag hade en sån otrolig sträckning i ryggen så jag var tvungen att sträcka på mig som fan. Men så är det ju ändå varje morgon. Connies klocka ringde vid kvart i sex men jag hade ändå varit igång i nån timme eller så. Då var det bara dags att hänga på toan. Självklart så var jag ju ivägen som fan.. Connie svor som en galning för att jag var ivägen och att "allt" hamnade i taket. Jobbig kille. Men hans humör blev bättre när han var klar på toan. Den här dagen var det också för övrigt en sån där "hej jag ska ha på mig tajta jeans som klämmer Dogge dag". Det skaver alltid i början och jag måste smyga ut lite för att ens kunna få luft. Sedan bär det ju av till köket där en sjuk frukost väntar, för oss båda! När jag ändå är utanför och hänger så brukar jag alltid roffa åt mig lite jordnötter från skafferitet. Finns det något bättre än jordnötter på morgonen? Det är som en svalkande vind under en varm sommardag.

Jobbig som Connie är så var ju jag tvungen att följa med till jobbet. Jag sa att jag inte ville följa med och hotade med att hoppa av. Men han lockade mig med jordnötter. I'm sucker for peanuts! Egentligen så hatar jag att följa med till hans jobb för det är så mycket skryngliga tanter där. Man kan ju bara undra hur deras... nej.. det undrar man inte. Jag försöker att inte tänka på det. Jag sitter mest inne och spelar gameboy medans han jobbar.

Nemen. Nu var det tydligen matdags. Jordnötter för mig.


Skön text följer
Postat av: Rebecka

hahaha! Ibland asså! ;)

2009-02-18 @ 18:08:21
URL: http://bbqvillage.blogg.se/
Postat av: Lisa J-Z

Sv:hahaha men asså jag liksom FÖLJER MED och skjutsar honom.Sitter i bilen brevid den som kör! Du fattar ? hahahah xD Stackare som trodde jag har körkort ;)

2009-02-19 @ 11:10:33
URL: http://mylifeaslisa.blogg.se/
Postat av: Linnie

Veronica hälsar

2009-02-19 @ 14:03:28
URL: http://whatsupmichis.blogg.se/
Postat av: Amanda aka Amzie

HAHAA!! jag orkar inte

2009-02-19 @ 14:06:07
URL: http://amzie.blogg.se/
Postat av: Lisa J-Z

Sv: Men då "hänger" jag ju med! Asså gaaah du måste vara väldigt blond xD Vad fasen ska man skriva då ?:O

2009-02-19 @ 14:07:40
URL: http://mylifeaslisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0