11 kg tunnbrörullar

Nu sitter jag här igen. Kan vara skönt att äntligen få sitta inomhus i värmen istället för den där sjuka kylan utomhus. Idag så har jag varit ute sådär en fem eller sex gånger. Det är fem eller sex gånger för mycket. Men det har ju varit många aktiviter idag.
   Först så vaknade jag vid nio av väckarklockan hos Linus. Joarrundan hade tagit rätt hårt på oss alla. Mest på Samuel som inte reagerade när jag slängde en snuskig strumpa i hans fejs. Eller jo.. den halkade väl ner efter ett tag. Så hans reaktionstid visade en klar försämring. Men vi hade alla sovit som ett par stockar. Jag och Samuel delade på soffan medans Linus låg på en madrass på golvet. Helt okej. Sedan efter att ha plockat ut resterna av tårtan och formen från kylskåpet så bar det av till bussen. Och självklart så hände det som jag bara kände på mig, skivan som tårtan låg på åkte ur och allt hamnade på asfalten. Det var riktigt kul. Sån tur var ju att jag nu befann mig i Enköping där bara stadens alla pensionärer förnöjer sig med sina små hundpromenader under morgonkvisten. Så något pinsamhet uppstod ej. Självklart så skrattade jag åt mig själv. Men tårtan var snabbt på plats igen och bussen var inom räckhåll. Varför jag nu gick upp efter en helt sjuk fyllekväll var för att jag prompt skulle vara med på träningsmatchen vi hade. Matchen slutade dock 14 - 7 eller nåt sånt till "gubbarna". Men jag var nöjd som fan för jag gjorde en grym insats. Känner att backpositionen är något för mig. Vi måste bara få till alla markeringar helt enkelt. Efter det så var det på återfärd hem igen. Kan ha varit jobbigt. Var tvungen att vänta på bussen som en dåre. För det här vädret gör allt som färdas med hjul går långsammare. Det kan ha varit den sämsta grejen med hela helgen, att få vänta på bussarna. Jag blev tokig som få. Vädret utomhus var/är ju inte direkt 35 grader plus. Men sen senare på kvällen så var jag hos Jesper, han som jag är kontaktperson åt, som fyllde 14 år. Jag hade köpte ett bilspel till honom på Xbox. Det dåliga med det hela var att han precis hade fått ett Xbox 360 så nu ska han och jag iväg på onsdag och byta spelet. Så ingen skada skedd direkt. Och nu hänger jag här, vid min trogna dator som jag för det mesta hänger vid. Jag kan vara lam, så att säga.
   Nu känner jag att ögonlocket hänger ner till pungen och ett råd till er alla. Hänger ögonlocket ner till pungen, gå och lägg er!
Det ska jag göra nu som fan. Fast innan jag somnar så blir det ett Scrubs avnsitt. Kan inte få nog av hela serien. Turk & JD. Connie & Samuel.

Uppskjutning

Grattis din lilla kinesutter!

Ja. Ungefär så där kommer det att låta imorgon. För imorgon är det Samuels födelsedag. Äntligen blir han nitton. Som han har väntat. Nitton, det stora året. Året då man får göra allt som man inte fick som artonåring. Tänk alla dagar då han har dansat och hängt i baren. Då har tankarna flugit runt i huvudet som aldrig förr. När man är nitton får man ju äntligen... Nej, man får ju inte göra något nytt när man blir nitton. Inte heller får man någon större tacksamhet för att man har blivit lite äldre, utan man är fortfarande liten. Blir man tjugo så är det en helt annan nivå. Då har man äntligen nått strecket som tar tjugo år att komma fram till och kan äntligen kallas tjugo. För dem flesta är det året då man börjar betala räkningar, köper lägenhet eller rentav betalar sin första hyra. Det är stort. Många förknippar ju även tjugo med det helt uppenbara för oss ynglingar, nämligen Systemet. Men allt handlar ju inte om alkohol. Det är så mycket mer och just nu så kommer jag så långt ifrån Samuels födelsedag så att man nästan kan missta Sverige för Japan. Det vill säga att jag kom för långt från ämnet, för er som inte förstod.
   Imorgon så ska det allt bli en födelsedag som han minst sagt inte glömmer. För det första så ska jag baka en helt otrolig tårta. Den kommer att vara så pyntad så att den inte kommer att kunna tas för en tårta. Det är ju gesten som räknas? Han kommer vara gladast på jorden, misstänker jag. Sen så ska jag supa ner honom så mycket så att han inte kan stå när vi är på Joar, vilket jag antar blir "vårt" ställe under kvällningen. Sen för det tredje... ja nej. Det finns inte riktigt någon tredje punkt. Kände att det räckte med två stabila saker att göra. Baka tårta och supa ner honom. Vad mer kan han önska? Förutom att få sjukt mycket nakna brudar. Men det är ju inget problem. Vi kommer att få alla. Ja eller vänta nej. Vi kommer få ett glas jordnötter för bartendern tycker synd om oss. Det är vad som händer.
   Men nöjd, det blir han allt.


Men om du tar en hink med vatten...

Åh! Jag känner at det börjar närma sig kryssningsdags! Den 27 november så kommer det at bli kaos på Östersjön. Känner mig nästan lite orolig.. för jag kommer inte att vara psykiskt närvarande så att jag kan hålla koll på mina kompanjoner. Jag är mest rädd för att Sandra ska vara dålig och ramla över.. eller att nån tjomme får för sig att hon är singel och att han får göra vad han vill. Men det är nog chill. Det kommer nog bli så sjukt så att jag kommer svimma av all överflödande onykterhet. Vad jag har hört så kommer det att vara ca 1000 personer från Rhodos. Dang, säger jag bara. Det är för övrigt en Rhodosreunion kryssning. Så det blir skoj. Fast det enda som riktigt stör mig just nu är att Samuel inte hänkar. Jag menar... vad är jag utan honom? Och vad är han utan mig? We need each other! Vi kompletterar varandra som fan. Han är bara så lam ibland. Han fyller förresten 19 som fan på lördag. Han och jag måste festa som dårar.. men jag ska "kanske" till Sandra på fredag och då vill jag ju vara där ett tag också. Så jag får se hur det blir. Kommer bli kaos som vanligt när jag gör saker. HNGGH HEEY!


If you were my homework, I would do you on my desk

Ja då var det allt dags för ett till alldagligt inlägg. Jag vet inte riktigt vad man bör skriva för att väcka uppmärksamheten hos olika läsare. Nåt sjukt bör man ju skriva om. En bra början är ju alltid alla sköna rubriker man kan lägga till. Den nuvarande... ja.. den är ju i en klass för sig. Jag menar, jag hade läst den direkt om den hade synts bland en massa text. Men ett vanligt inlägg där man skriver vad som har hänt under dagen borde ju räcka mer än väl.
Den här skitdagen började med att jag vaknade vid åtta av att telefonen ringde och en otroligt fylld blåsa. Kan det finnas värre sätt att vakna på? Kanske. Men inte för mig. Och jag är så lat så att jag gick inte upp förns elva och sköt flygplan som fan vid toalettringen. Alltid lika underhållande, men ack så barnsligt. Men alla borde ju få vara barn någon gång på dygnet. Även om jag nu är det 24/7, bokstavligt talat. Lite senare under dagen så drog jag in till stan för en innebandy match sm slutade med förlust. Inte mycket att grina över. Det var kul att lira. Någon match analys tänker jag inte ta upp här inte. Fan. Nu blev jag riktigt hungrig. Lite spaghetti? Svar: Ja

1 kg vardagsmat

Men då var det dags igen, eller? Jag känner att den här bloggen är så oanvänd att mina Harry Potter exemplar känns mer använda (minst 3 år sen). Men tanken med bloggen är ju att hålla igång det omedvetna tänkandet man har. Vänta... vad skrev jag just nu? Äh, hålla igång hjärnan funkar ju alternativt att skriva. Känns så svårt att bara glida in på annat ämne så här bara. Men jag kan ju göra ett försök och se om det går hem eller ej. Sist jag bloggade var ju långt innan Rhodosresan. Otroligt längesen! Känner mig som ett paket färska jordgubbar. 
  Dagen idag har varit.. minst sagt jobbig. Den började med ett fysik B prov i magnetism som varade totalt i två timmar och trettio minuter. Kapow! Det gick väl sådär. Men jag svarade på alla frågor, vilket var en ny grej för mig på ett fysik moment. Men som sagt.. svårt var det allt. Sen ringde Sam mig för vi hade bokat in oss för en skön lunch tillsammans. Och nej, det är inte bögigt. Det är nice. Efter en sjuk kebabpizza nr 5 så satte vi av mot vår gamla skola för att kolla in babes. Men som vanligt så hittade vi noll chicks. Men det är ju en fredag och en otroligt höstväder så det är väl därför. Sen så var det bara raka bussen hem. Ja, jag skippade mattelektionen för att dra hem och chilla. Men det är bara handledningstid så den "får" man skippa. Kan lika gärna plugga i helgen. Men självklart när jag kom hem så låg det ingen nyckel under krukan, den ligger ju alltid där, så det var bara att ringa till mamma och gnälla med den gnälligaste rösten någonsin. Hon var ju självklart hos mormor i stan för att fika "en stund". Aaaa tja! Tog väl en sådär femtio minuter innan hon anlände hemma, framför dörren. Allt därefter känns rätt oviktigt.
  Fan vad nice att jag har bloggat.

  Åter till verkligheten.

RSS 2.0