Hej och hå

Vilket blogghumör jag är på nu. Damn. Känner mig riktigt het. Vet inte varför men något är det. Kan kanske vara för att jag är fylld med energi efter min underbara helg med Isabella. Ska i alla fall berätta lite om den.

Japp, var ju som sagt ett tag sedan jag bloggade. Tror jag. Måste ha varit i onsdags eller i torsdags sist. Eller? Nej jag vet inte.
     Men i fredags så hade jag en helt okej dag. Började med det skönaste kapitlet i Fysiken ever; Magnetism. Wow, vilken power det fick nu när ordet är understruket och med fet stil. Men okej, jag ljög lite om att det var det skönaste i fysiken. Men det lät lite maffigt. Yeah. Kan tyvärr inte säga så mycket mer om fredagen (skoltid alltså). Eller jo! Vi tog ju såna där sköna skolfoton i fredags. Oj oj oj, dem bilderna är det bara att passa sig för. Inte att leka med. Stekheta. Nej, bara lite... Okej!! Jag ljög. Helt okej med andra ord. För er som itne fattar nåt så är det foton som kommer att synas lite längre bak i katalogen. Ska bli kul att se resultatet. Men sedan efter skolan så hängde jag med Isabella (så himla kul att kalla dig för Isabella) och Lina. Var bara för ett kort tag. Det var mera så att jag tog våran packning och slängde in den i bilen som stod vid Coop, vi befann oss vid Paus, woho. Var rätt tungt men jag vill vara snäll. Sedan så sa vi hej då till Lina, damn, måste verkligen arbeta på dessa kindpussar. Riktigt svårt. Eller överdrev jag? Nej, det är fan svårt. Gäller att pussa i luften har jag fått för mig. Fick även en skön kommentar från Linas pappa om att min rumpa var sexig ;) Kanske kan lägga in en stöt där Lina? Eller är han upptagen? Fast nu kan man ju säga att jag är "upptagen" med Isabella, så tyvärr. Avfärden tar fart och efter ungefär 10 minuter så är vi i Spelbo.
     Kvällen var som vanligt lyckad. Hihi. Alltid skönt att vi verkligen trivs med varandra. Kan ju inte bli bättre än så här. Jo det kan det faktiskt. Men vi låg och kollade på film. Vi hade hyrt två filmer. Båda liknade varandra måste jag säga. Den ena hade en massa priser för att den var så bra och den andra var bara helt enkelt bra. Den med priser heter: "A guide to recognize your saints" (En guide för att känna igen era helgon). Och den andra: "Alpha dog". En film med Justin Timberlake. Han var verkligen riktigt bra i den. Trodde att han skulle suga och bara stå och dansa hela tiden men han var helt, ja, på "lean back" humör hela filmen igenom. Jag hängde faktiskt med på den filmen men under den andra så var jag allt för upptagen med Isabella. Ångrar inget jag. Filmen var ändå rätt underlig. Men jag förstår varför den fick alla dessa priser. Bra skådisar med en riktigt bra handling. Somnade vid halv fem någonting. Det var mys.
     Pyste hem vid 1 taget dagen därpå (lördag). Var tvungen för att jag skulle medverka i B-lagsmatchen mot Lagunda. Men det gick väl sådär. Fick spela vänsterback. Var helt okej med tanke på att jag aldrig spelat där förut. Mats (A-lagsspelare) höll koll på mig ganska bra. Löste vissa situationer ganska bra men fick ta lite stryk. Isabella dök upp och tittade på när vi spelade. Hon var nöjd med min insats. Men det var mest smör ;) Men bra smör i alla fall. Sånt vill man ha mer av. Men efter matchen så pös vi över till mig, packade min väska, åt mat och sen så åkte vi hem till henne. Anledningen var att hon inte hade grejer med sig + att det skulle bli rätt jobbigt för henne att hinna med hästarna och så. Kan ju förstå det. Så hela helgen var jag med henne. Underbart. Har kommit steget närmare varandra.
     Nu är det söndag och Timbalands låt: Boardmeeting, pumpas i högtalarna. Det är nämligen den låten som vi tränar på till vår koreografi. Så det kanske ger lite + att jag lyssnar på den. Nej men nu har jag tillfredställt mig själv och nu ska jag pysa in i duschen. Gud vad jag längtar efter en dusch och sen bara krypa ner under täcket. Måste bara fixa nya sängkläder. Då blir det mysigare. Men som sagt. Ses senare i veckan!

<3

Wosch..!

Nu är jag hemma. Eller, ja, det har jag väl varit ett tag nu men har tagit mig mod och satt mig vid datorn. Sätter jag mig här så fastnar jag alltid. Har mycket att plugga inför nu så det är väldigt farligt om jag hänger här för mycket!

Åh, idag så började vi på koreografin till slutshowen. Ska bli superkul. Jag ska hur som helst vara med och dansa. Tror jag iaf. Jag kanske låter värsta kaxig nu men jag blir säkert som ett lamm sen. Längtar tills nästa lektion. Idag fick vi fan börja med att köra armhävningar och situps till musik som uppvärmning. Inte vanliga då. Många olika varianter. Var superkul. Ska verkligen börja att poppa varje dag nu. Fan vad kul det skulle vara om jag stod i matkön och började att poppa när jag ska ta mat. *POPP*, mat flyger överallt ! Haha, skulle vara kul att se. Men nej jag tror jag skippar den delen. Räcker med att leka hemma. Ska fixa lite poppingmusik som jag kan dansa till här hemma. Jag frågade Meredean och han sa bara direkt: 70- tals musik!
Ska fixa lite sånt. Och Timbalands nya skiva var också helt okej för att poppa till. Vi poppade till den idag men då blev det snabbt som fan men det blev skitcoolt. Jag och Alvie ska träna tillsammans hemma hos henne efter dansen på tisdag. Den måste verkligen sitta. Vi har ju inte direkt fått hela då men en del i alla fall.

Ajaj, imorgon blir det superstressigt. Måste åka 804:an till skolan. Vid tjugo över sju! Då betyder det att jag måste upp vid max klockan sex. Det blir tungt. Vi ska nämligen ta kort vid halv nio och vi ska fixa lite innan. Rekvisita och sådant. JOBBIGT!
Kommer vara så seg för jag ska tamefan sitta uppe till elva och plugga om inte senare. Mitt riktiga skolfoto kommer att vara helt förstört av att jag har påsar och grejer. Damn. Inte bra det där. Fan vad opoetisk jag känner mig just nu. Äh, har jag någonsin varit det? Nej. Men jag är trött och stressad som fan. Och imorgon så har jag även gitarrlektion som kommer att bli tung. Jaja. Mitt eget fel. Jag har antagit mig allt detta så jag får stå mitt kast.

Nej, nu blir det pluggisch! Måste nöta in fysiken i hjärnan. Ska även dra in lite formler till formelsamlingen. Vågar jag det? Men damn. Vissa fomler finns ju inte där i. Vad ska man göra då? Det är ju dem som är svåra också.
Äh, skitsamma. Det löser sig. VG på provet. Hur chill som helst.
Ses imorrn!  <3

Najs!

Ja, hur ska man börja idag då? Kan väl bara mölja på som vanligt. Brukar fungera. Har fått lite whine (gnäll) av vissa för att det börjar bli som en dagbok. But hey, är inte en blogg likt en dagbok?



Helgen har som vanligt varit underbar. Umgicks med Isabella fredag till söndag. Super helt enkelt. Tycker att hon har tagit upp allt nödvändigt på sin blogg så det finns väl inte så mkt mer att säga? Eller fan.. jag kör på jag :) I lördags så bestämde Bella och jag att vi skulle ses. Kunde ju inte vara ifrån varandra :) Men hon kommer över vid 8 - 9 tiden efter en ganska fel körning så att säga. Körde först in till oss men sen så körde dem vidare till grannen. Men slutligen så var hon hemma hos mig. Startade våran lilla myskväll med att kolla på film. Dessa filmer såg vi:

  1.  40 year old virgin - Den handlar om en man som är fyrtio år och fortfarande oskuld. Lite så där halv sjuk humor men det gillar jag i alla fall. 
     
  2.  The dukes of hazzard - Denna movie handlar om två bröder som jobbar inom hembränningsbranschen. Eller ja deras farbror brygger den medans dem levererar. Helt underbar. Skitrolig måste jag säga.

Vi såg även lite på The texas chainsaw massacre men Bella chickade ur. Eller ja hon hade ju redan sett den så vi sket i att se den. Men som sagt. Jag somnade dirr efter andra filmen. Eller jag somnade under filmen och sen så vart jag skitpigg när vi borstade tänderna. Som vanligt då. Men somnade ändå till slut efter lite mys.
     Dagen därpå så vaknade vi vid runt elva någon gång. Martin och Lina ringde lite senare vid tolv. Dem satt och käkade marängsvisch. Grymt gott! Vi låg och degade i sängen tills klockan halv två då vi gick och käkade frukost. Så himla typsiskt ungdomar. Damn, jag ska för alltid vara så här lam på morgonen. Fan vad kul. Bara vara så där busig som vuxen. Komma försent till jobbet, dra skitdåliga skämt som bara jag skrattar åt, tycka barnfilmer är kul att se på och även sitta och spela spel på jobbet. Bra grejer. Men efter frullen så borstade hon tänderna. Jag orkade inte. Eller ja, jag glömde då. Sen så såg vi hela Texas chainsaw massacre. Var inte så läskigt utan bara äckligt. Sen så låg vi och masserade varandra. Fy fan. Helt sjukt. Finns det något skönare eller? Vi gjorde det säkert i minst en timme. Tiden bara flög iväg. Följde henne till bussen vid klockan fem. Sen så hängde jag vid datorn. Hade en rätt skön konversation med Sam. Han är också sjuk och vi kom fram till att vi båda är sjuka på samma sätt. Fan vad jobbigt. Men ändå lite kul. Tror att det var den där jäkla colan vi drack ur på religionen sist. Måste ha varit nåt sånt för det är bara han och jag som har blivit smittade. Men vi har det underbart han och jag. Har inte riktigt fått ner en riktigt portion mat än. Det är fan svårt. Har inte riktigt någon matlust. Samuel fick ner sin idag han. Spöstraff. Men jag börjar må bättre på den fronten. Nej nu ska jag göra typ två uppgifter i Fysiken och sen så ska jag gå ut på en promenad. Måste ta det lite lugnt nu när jag är småsjuk. Men sen blir det springa som damn. Intervaller and shit. Har hört att det är bra för hjärtats pumpförmåga!


Ses snart igen! <3

Fredag/Lördag

Nu är jag här igen.! Känns bra det. Synd bara att min lilla mage inte vill hålla med. Den bara ligger där och gör ont. Jobbigt! Men nu in på något roligare.



Fredag
Vaknade upp som vanligt vid sju- tiden. Kände mig inte sugen alls på att gå till skolan. Men Bella och jag hade ju planerat att ses sen efter skolan vilket gjorde mig på bättre humör då jag inte mådde så bra (magbesvär). Men jag tog mig upp. Packade väskan med lite nödvändiga saker att ha till kvällen.
     När jag väl anlände till skolan så var jag nästan beredd på att stöta ihop med Bella men det blev inte så. Har nämligen sett henne varenda morgon nu känns det som. Eller ja.. två dagar bara. Jaja. Dagen började med att alla hade ind val men tyvärr så har inte jag det på fredagar för det fanns inget som intresserade mig. Idrott och hälsa B såg ganska skoj ut men jag hamnade som 4:e reserv. Två stycken hoppade av vilket inte lönade mig så mycket. Men jag plockade fram mina underbara böcker: Fysik B och Matte E. Pluggade visserligen bara fysik så matten var väl inte så viktig. Har ju prov på gravitation och elektrisk kraft på onsdag i Fysiken. En riktig glädjedödare. Men jag hoppas verkligen att jag klarar VG iaf. Det ska jag verkligen sträva efter nu i 3:an. Sen efter min lilla pluggstund hade jag Biologi för första gången vilket var trevligt. Dem hade äntligen anställt en ny lärare så det var skönt. Men vi har lite att ta igen. Men läraren verkade skön och han var grymt trevlig. Han hade en doktorsexamen i Biologi om jag nu inte hörde fel och så hade han gjort mängder av arbeten inom Biologi. Känns som en rätt seriös och bra lärare. Efter Biologin så var det dags för lunch vilket var ganska okej med tanke på att magen kändes som piss. Men jag åt ändå. Jag åt gamla hamburgare och potatisklyftor. Var helt okej att äta. Efter den så kallade lunchen så hade vi mentorstid som oftast bara suger för det händer inget speciellt där. Inte för att det ska hända nåt där då men ändå. Sedan blev det Fysik B med Vahid som för övrigt håller på och fastar! Jag var så himla sugen på att fråga Vahid om han var hungrig men då hade han väl ha huggit av mitt huvud som straff. Johan tyckte att vi skulle ha gnällt som fan på maten, jättehögt så at han hör, och sagt att den smakade skit och att vi aldrig mer skulle äta den. Gud vad det skulle ha varit kul att se. För er outbildade så fastar "Muslimer". Vet dock inte hur länge det håller på men det heter något i stil med Ramadan. Så då får man bara äta efter när det har blivit mörkt. Kan vara fel. Det kanske är så att man bara får äta efter en viss tidpunkt. Anyway. Fysiken gick super. Sen hängde jag hos sjuksyster där jag kollade pulsen för jag har varit rätt osäker på den ett tag nu. Men det är nog mest för att jag har varit sjuk ett väldans tag. Jag hade hur som helst en puls på 115/70. Inte direkt den bästa precis men med tanke på att jag inte har tränat på jättelänge så är det ju fel att klaga. Då var det klart då. Kom lite försent till Industriell Design lektionen men Niklas hade förklarat för Andy vad jag gjorde så det var lugnt. Efter lektionen så hade vi underbar Religion. Nooot! Den var typ sämst. Vi hade competition, två och två. Vi skulle söka i bibeln efter ord. Orkar inte förklara men Samuel och jag skrapade ihop en poäng, tack vare honom. Jag sög totalt. Typ när jag hade hittat vilken sida ordet fanns på så hade redan nåt hittat ordet. Helt sjuka. Lektionen slutade rätt så stillsamt och jag pyste iväg till skåpet och hämtade alla nödvändiga saker. Mötte upp Bella och Lina på natur där de satt och lyssnade på musik. Vi sket i första bussen och tog halv sex bussen istället. Damn vilket crap väder det var då! Var så där halv blöt. Men vi kom hur som helst hem helskinnade. Vi hängde lite på Boulevard innan så det var mys. Väl hemma hos henne så tog vi det lungt. Låg i hennes säng och inspekterade bilder på alla treor från då jag gick i 9:an. Sköna dudes och chicks. Sedan åt vi mat med hennes pappa och mormor, tror jag att det var. Eller kanske farmor. Ingen aning måste jag säga. Men det slutar iaf på -mor ^^ Efter maten så var Bella tvungen att ta in hästarna till stallet. Usch, jag är verkligen rädd för hästar. Tog det rätt chill när dem var där och jag gick ett par steg bakom. Regnade även så där mysigt också, höhö. Men det var inte så farligt. Håret lockade sig inte så extremt mycket så det var helt okej. Men nu när det var klart så började våran lilla myskväll. Starade med lite romantisk film och avslutade med en skräckis som typ inte ens var så läskig. Trodde den skulle vara skitläskig och skrämma skiten ur mig. Men det gjorde den inte. Var lite småtönig men jag missade lite delar ur den för att jag gick på toan typ hela tiden. När filmen var slut så somnade jag nästan men hon tvingade mig upp och vi gick och la oss i hennes mjuka säng. Sjönk verkligen ner jättemycket men det var mysigt. Sov väl sådär halvbra måste jag säga. Gick på toa lite då och då. Var rätt så drygt men det jämnade ut sig då jag fick lägga mig bredvid Bella och mysa.


Lördag
Jahapp, vaknade vid halv åtta för jag hade satt väckarklocka på den tiden för jag skulle hem tidigt. Pappa ville ha lite hjälp hemma med att fixa lite. Morfar ska ju komma vid tre. Men så seg som jag är så låg jag och segade till klockan halv elva, bäst. Bella hade nog lätt kunnat legat där hela dagen såg det ut som. Hade nog jag också kunnnat men jag skippade det för jag sa att jag skulle vara hemma tidigt för enligt pappa så skulle morfar och hans fru kómma vid elva. Men så blev det ju inte vilket gjorde det lite bättre för mig. Vi käkade frukost, städade upp efter oss och sen så fick jag skjuts in till stan av hennes pappa. Jättesnällt. Var inte så mycket mer. Eller jo. Vi kanske ska ses igen ikväll. Så jag gjorde väl ett bra intryck. Yes! Men jag får se hur jag känner mig ikväll. Mår inte så helt hundra nu. Men det löser sig hoppas jag. Skulle vara trevligt att ses igen. Men då blir det nog här hemma. Men nu ska jag pysa iväg jag. Måste äta nåt. Är skithungrig. Känns som om att jag inte har ätit nåt alls eftersom jag har haft ont i magen.
Men vi ses!
<3

Lördag

Tillbaka igen ! Yes! Det här har man längtat fram till att göra igen. Har lite att berätta. Men bara lite :)

Ja, vad har hänt idag då? Kan ju börja att berätta om min läskiga natt.
     När jag skulle lägga mig för att sova så var klockan närmare elva och jag mådde tipp som täpp ganska dåligt. Hade värsta huvudvärken och en puls på 180. En mysko snurrighetskänsla var något som jag inte undslapp heller. Som vanligt så fanns det inte en enda ipren någonstans. Nej, den hade Christians tjejkompis fått när hon hade lite "ont" i huvudet. Gissa om jag blev sur när jag inte fick en i mig. Damn grinig. Men jag fick ta smärtan. Sen när jag skulle sova så vågade jag inte somna för jag trodde fan att jag skulle dö i sömnen för hjärtat gick fort som fan, skitläskigt. Och jag var skityr. Så jag låg med tänd lampa hela natten :) Så nörd som jag är. Men jag somnade sen till slut och vaknade sen vid 2 för att jag var kissnödig. Huvudvärken hade lagt sig lite men jag var fortfarande snurrig. La mig i sängen och somnade sedan vidare. Sen när jag vaknade vid sju så låg jag och bollade med tanken om att inte gå till skolan men den avfärdade jag för jag pallar inte att missa skolan. Men jag överlevde TMS, Samhällskunskapen och Fysiken. Samuel och jag fick beröm av våran TMS lärare på vår presentation som vi inte ens övat på, haha! Så sköna. Idrotten passade jag dock på. Mår fortfarande inte bra. Tänk om jag har fått ett hjärtfel? Måste nog kolla det imorgon. Men hjärtrytmen har ju lagt sig nu men jag är ändå orolig. Hade lite känningar efter att jag dansat. Jaja, får kolla upp det imorgon. Idag så har jag även hängt med Bella (nästan för mycket). Okej, nejdå. För lite :P Men det var trevligt. Vi bestämde idag att vi ska ses hemma hos henne imorgon för en filmkväll. Najs. Ska bli mys. Jag ska ta med mig lite underhållning. Filmer alltså! Sluta tänka på sånt! Jag ska ta med mig Ils, en fransk skräckfilm. Översatt till engelska så heter den "Them". Verkar vara skitläskig. Sen så blir det filmen... ja vad fan heter den? Damn. Helt borta. Haha. Men Jude Law och Cameron Diaz är med i den. Nu vet jag! The Holiday heter den. Så himla bra film. Den kan man gråta lite till.
Det var allt för mig. Puss!

Teknik in da' house

TE gangsta crew
Kan ju bara säga att det inte är mer än en självklarhet att den här bilden skulle in här.
Så himla klockren bild på grabbarna på teknik ;D Kunde bara inte hålla mig när jag såg den!

Funny

Hemma igen! Fan vad skönt det är att bara få komma hem och ta det chill. Sätta sig vid datorn och bara lata sig. Men det ska ju inte jag göra idag. Inte jag inte. Ska bara dela med mig av mina tankar ett tag så ni har nåt att göra när ni trillar in här.


     Jaja, fick stressa som fan när jag skulle iväg till bussen. Glömde bort tiden totalt men jag hann. Satt forfarande i "sovkläder" när jag skulle pysa iväg till min gitarrlektion. Men jag hade gott om tid, för bussen var försenad (Som vanligt då). Men väl när jag ska gå av bussen så kommer ett ex och bokstavligen dunkar in i ryggen på mig. Amanda var på väg hem från Uppsala. Var jättelängesen jag såg henne så det var trevligt. Vi pratade om lite all möjligt. Det var verkligen riktigt skönt att kunna ha en normal konversation med henne utan att det blir tjafs eller nåt annat. Riktigt trevligt som sagt. Sedan fortsatte jag färden till min gitarrlektion på estete, stavas det så? Tror fan inte det. Estete är ju hus eller residens på engelska. Men de flesta fattar ju :) Gitarrlektionen gick perf. Vi lekte lite med fingerpicking. Gick ganska segt för jag var/är så slut i huvudet. Så nu har jag något där att träna på. Aj då. Nu när jag tänker efter så har jag ganska mycket att träna på..! Dans, gitarr och skola. Damn. Det är ganska mycket det. Och här sitter jag och skriver ;) Men det här går fort. Åter till den så kallade "storyn". Efter min lesson så drog jag iväg mot free sun. Men när jag kände i fickan så hade jag en hundring och där så kan man bara betala i tio-kronor. Så då drog jag mig mot Café Boulevard, tror det heter så. Det som ligger vid Cykel hörnan. Anyway. Fick såna skuldkänslor av att bara komma in och växla en hundring mot alla hans småpengar så jag köpte även apelsindjuice. Vet inte varför jag kände mig så men jag tyckte synd om karln för att jag kommer in och snor hans växelpengar. Så det fick bli en apelsindjuice. Den var hur som helst supergod och mitt huvud blev lite klarare. Efter solningen, som självklart gjorde mig neger.... Oj vad min näsa växer. Woho. Okej, jag är fortfarande vit. Men det kunde ha varit sant. Men sen pyste jag till bussen och väl där så var det nån alkholiserad gubbe som hotade folk med kniv. Polisen ingrep och han lugnade ner sig. Tog bussen hem och nu sitter jag här :) Och imorgon så ska jag och Bella pysa iväg till JC för den lilla cast awayen som dem har ! Najs.
Och nu jeeeeaaklar ska jag plugga my ass off.
Typ...

Innan jag pyser iväg så är jag tvungen att klämma in en sak till. Josefine klagade lite på att jag inte nämt att jag ska köpa New Body kalsonger av henne :) Jag ska i alla fall köpa fyra par vita kalsonger av henne. Har fått starka rekommendationer att dem är skitsexiga så jag litar på det !
Ses snart igen!
<3

Jag och Bellish =)

 Bella och jag
Jag och Bella som sköna modeller!
Det här är alltså resultatet av Samuels kamerabilder. Som ni ser så blev resultatet bra! Good job Sam! Vill dock plocka in fler men det känns så töntigt. Detta är ju en blogg inte en bilddagbok.

Man vet aldrig när man behöver ett schysst järnrör

Äntligen! Tänkte skriva en mysig blogg igår kväll men icke då. Då fungerade inte blogg.se - Lite mindre enerverande. Men nu kan jag skriva lite om gårdagen, yeah! (Är ju ledig idag)


    
Hur började dagen igår egentligen? Kommer inte ihåg. Aj då. Jo så här var det: Jag vaknade upp vid sju som vanligt. Fick kämpa med att plocka fram danskläder och packa ner allt i min otroligt tunga väska. Sedan frulle och skjuts ner till bussen. Vid skolan så träffar jag en lite solstråle :) Bella. Såg så himla glad ut när hon kom där. Vi gjorde sällskap och hängde tills klockan kvart i nio. Mys! Åh, sen hade jag den bästa lektionen ever; design med Kurt....      Okej, jag "ljög". Den är värdelös med Kurt. Lektionen blir så tråkig med honom. Men alla lektioner kan ju inte vara superlektioner. Vissa ska ju bara vara skittråkiga så att man kan längta fram till de andra. Efter den mysiga lektionen så skulle vi ha matte E, vilket var ganska skoj då Mats lät oss jobba in alla sidor vi låg efter. Woho! Jag lyckades. Skitstolt. Och idag ska jag jobba ännu mera. Lektionen slutade vid klockan 11:10 och då var det bara en timme kvar tills jag skulle luncha med Bella. Shit, vad gör man i en timme? Och helt själv. Men som tur var så fanns ju Samuel tillgänlig och ställde upp. Han hade mig sen en grym kamera från sin lektion; fotografisk bild. Tydligen så höll han på med ett fotoprojekt som han själv inte hade en aning om vad han skulle göra på. Men så snäll som man är så ställde jag upp på massor med modellbilder (Fula) Men Sam blev iaf nöjd. Sen var han, och jag, bara tvungna att fotografera alla tjejer som gick förbi oss. Okej då, det var Samuel men jag klagade inte för det var skitkul. Vissa tyckte det var roligt medans andra reagerade lite negativt, vilket är rätt normalt för oftast så ser man helt tard ut på bild. 
     11:50 - Nu anlände Bella, tidigare än hon sagt vilket var skönt. Vi (jag, Samuel och Bella) gick till matsalen där vi åt som fan. Bara slängde i oss mat. Haha nej då. Jag åt sån där snuskig gryta från i måndags. Helt okej om man jämför med snuskfisken Samuel tog. Bella gluffsade i sig nåt som såg ut som strimlad katt (det kanske var väldigt torr kebab). Japp, våra maträtter såg helt värdelösa ut men om man inte äter så dör man (A). Och typiskt Samuel, klart som damn att han skulle ta fram kameran i matsalen och ta kort. Bella, en rutinerad poser. Jag, stel fiskpinne. Kunde ju inte bli sämre. Eller ja vi bidrog med ett par söta kort till hans lilla projekt. Hoppas han blir nöjd den jäveln. Sen var vi så tvungna att ställa upp som modeller för honom, typ JC modeller. Kändes grymt töntigt och jag kunde knappt bjuda på mig själv när Bella stod där. Fattar inte varför. Kändes pinsamt. Men hon klarade den uppgiften galant. Sedan blev det bilder tillsammans, grymt bra bilder. Såg ett par och dem måste jag bara ha! Sen hängde jag och Bella i så där 4 timmar tillsammans och hade en mysig konversation hela tiden. Vi tittade även på den underbara filmen: Vad tyst det blev. Kan den bli mycket roligare än så där? Fy fan. Älskar den. Och även "kondomexperten" var rolig. Nästan lite roligare. Tyvärr så var den lilla tid vi hade tillsammans tvungen att upphöra för jag skulle på dans med Alva. Vi pyste över till HR där vi väntade på Alva för hon satt och rökte. Eller ja "väntade". Det var mera oss som Alva väntade på för vi satt och pratade. Vi välte nästan till och med bänken vi satt på. Det var skoj :) Men vid fyra tiden så var vi verkligen tvungna att gå till bussen allihopa. Bella gick tillbaka till skolan där hon hämtade sina grejer. Jag och Alva stack vidare till Gustaf Adolfs Plan. Och tyvärr så hann vi inte med bussen för vi var båda kissnödiga och Alva sa till busschauffören att åka, jag sa stanna men det ville han inte. Men den andra bussen kom tjugo minuter senare så det var ingen fara. Vi hann till och med träffa Bella igen. (Vi bestämde även att vi ska gå till JC och leka lite modeller på torsdag).
     När vi väl var i Uppsala så kände jag värsta suget efter hamburgare. Klockan var kvart i sex och dansen skulle börja sex :) Men jag hann ändå. Pressade i mig en stor Big Tasty, pommes frites och en liten läsk. Dricker egentligen aldrig läsk men det finns undantag för det ibland. Men vi klarade oss galant tidsmässigt. Lektionen började klockan tio över för den innan var sen. Väl där inne så övade vi lite på läxan. Han sa åt oss att kunna göra waves är viktigt som fan. Så vi skulle öva så fort vi får tillfälle för det. Uppvärming och stretchning var ju en självklarhet. Sedan körde vi igång med koreografin som vi hade som läxa. Gick skitbra. Fick lite beröm när jag poppade bröstet. Såg att jag hade tränat :) Vi lärde oss även lite fler moves till koreografin så snart är den väl skitlång. Så nu har vi en ny läxa, haha. Och på lördag så ska vi ta ett 360 graders foto vid slottet. Vi skulle ta med alla som vi känner. Ska höra med lite folk kanske. Hoppas att någon vill följa med. Men kortet var tydligen dyrt as hell. Men vi får se. Schaisse! Tror att jag har fått fel på hjärtat. Känns inte bra. Har tränat lite när jag var sjuk. Märkte igår efter dansen att jag inte var så frisk som jag trodde. Ska se till att kolla upp mitt hjärta. Kul om man dör på en träning.
    Det var iaf allt för gårdagen. Ska se till att skriva kort om idag.

Dagen idag.
     Idag har jag planerat att plugga jättemycket och kanske även se till att börja göra nåt kul på huset. Ta bort lite tapet i badrummet kanske. Eller kanske till och med tapetsera men det kan jag inte. Måla kunde vara kul. Behövs fan. Men vi får se vad jag orkar med att göra. Ska hur som helst plugga Matte E, Teknik Människa Samhälle, Samhällskunskap och Fysik B. Ska man verkligen ha stor bokstav på ämnen? Äh, skitsamma, ser snyggt ut :)
Sen senare ikväll så ska jag ha gitarrlektion och även sola lite solarium, det var fan ett jäkla tag sen. Känner mig rätt så vit just nu. Inte bra. Finns även brun utan sol men man blir så jäkla kladdig. 
     Blir nog inte så mycket mer än så. Rätt så lungt faktiskt. Det var iaf allt för mig.



Ses <3

Ska se till att lägga upp lite sötnosiga bilder från Samuels fotografering när jag får dem från honom :)

Första inlägget

Men "congratz" för mig att jag har upptäckt något så här skoj :) Men detta är ju mitt första inlägg här på sajten så då måste det var superbra. Tror inte att jag lyckas med det dock men man kan försöka att skriva något underhållande. Är mera en person som pratar istället för att skriva men det här fungerar det också !

Är inte en erfaren bloggare direkt men man måste ju börja någonstans, från scratch alltså :)
     Men dagen idag har väl varit helt okej på teknik. Började med att jag velade med mina kläder. Vill ju se bra ut. Värst är det verkligen när man valt ut nåt men man tycker inte att det ser "tillräckligt" bra ut. Men det löste sig riktigt bra. Hade kläderna som jag införskaffade i lördags. Och ja, på tal om lördag. Den dagen var superkul..! Hängde i Uppsala med först Bella och Lina men sedan övergick det till bandet tracksuit, bästa bandet ever :) Btw, nu när jag ändå är igång så kan jag ju ge ut deras hemsida: www.tracksuit.tk -- Perfekt ifall att om nån ser den här bloggen så kan dem även komma in på tracksuits hemsida :)
Men efter deras spelning så var jag med, senapsbyxan (Bellas smeknamn den dagen, tack vare hennes gula byxor), Lina och hennes pojkvän Martin. Var skitkul. Vi drog iväg på krogen och såg på Sverige - Danmark. Var som sagt riktigt kul och väldigt mysigt.
     Dagen idag ja. Började med ett skönt pass matte E. Insåg att jag låg så där 10 sidor efter. Men det är det många som gör och matten är inte svår. Jag är bara lat. Fixar det ikväll. Eller imorgon :) Är ju ledig imorgon... halva dagen iaf. Sen hade vi sån där skön religion som var rätt så chill. Vi såg färdigt på Hipp Hipp Hora som vi började att se på i fredags. Uppgiften var att diskutera vad som var rätt och vad som var fel. Inte så svårt eftersom nästan allt personerna gör är fel. Träffade även Bella innan religionen. Det var trevligt. Fick smaka på kaffebönor indränkta i choklad. Lite annorlunda men fan goda. Ska nog nästan köpa lite såna att smaska på. Tycker egentligen inte om kaffe men det var en speciell smak det där. Sen så fick jag ett äpple; helt gratis! :O Haha, nej men ingen stor sak egentligen men ändå lite kul eftersom Bella kan tydligen ta äpplen därifrån.
     Efter religionen så var det inte mkt mer att göra. Bestämde mig äntligen för en handledare för mitt projektarbete. Det blev Edyta. Så jag har alltså bestämt mig för att sy kläder. Yes I know. Gay as hell. Men det är kul. Då får man lära sig nåt nytt och jag älskar kläder så det blir bra det här. Hade inte varit helt fel men lite lektioner där man kan sy men det var tydligen försent att anmäla sig till. Nej nu ska jag pysa iväg. Måste göra lite nytta med den här kroppen. Har ju varit sjuk i två veckor nu så jag är värsta otränad. Börjar lite lugnt med promenader och så. Sen så blir det fotboll igen. Kommer förmodligen träna på torsdag. Och dansa imorgon. Lär ju gå hyffsat bra då jag kan koreografin.
Men ha det fint.

RSS 2.0