Dang!

Hej hej!
     Jag vet inte riktigt hur jag ska inleda ett inlägg längre (jag har redan glömt hur man gör). Men jag ska i alla fall skriva ett sånt där smörigt inlägg som Samuel säger att jag gör. Fettnajs. Det här ska bli skoj.
     Den här ångesten jag känner just nu alltså. Den är så sjukt påträngande. Liknar nästan en panikångest. För idag fick jag reda på att projektarbetet ska vara klart på fredag. Jippie! Rulla ut röda mattan och fram med champagnen för mig.... för jag är ju klar! Tja! Den här tjommen kommer aldrig att klara det. Edyta kommer sätta IG på mig direkt. 
  Conny:
- Hej hej Edyta!
Edyta:
- IG!
     Typ nåt sånt. Hon säger det direkt. I matsalen eller nåt sånt. Men nu har jag hur som helst tre visitkort som ska vara klara och inskickade till dem jag jobbar åt. Grejen är ju den att jag har bara kört med samma person för varje visitkort så jag måste ändra dem. Det är ju chill i alla fall. Men sen så måste jag börja med broschyren som kommer gå åt helvete. Jag har visserligen riktigt fina studiobilder. Eller ja, en som jag har photoshoppat. Resten ser ju ut som crap för ljuset och färgerna är lite off. Och allt det där kommer att ta tid att fixa till. Men visitkorten ser riktigt bra ut. Det är ju någonting som är skönt. Vilket lamt inlägg jag får till. Det här är nog verkligen vad dem flesta vill läsa. "Jaha!! Han håller på med visitkort... vem bryr sig?". Men allvarligt talat så är det skönare att läsa nåt sånt här än alla fjortisars modebloggar. Dem är ju riktigt jäkla sämst. Vissa kan ju ha ett helt okej innehåll. Men merparten av dem är värdelösa. Stava kan dem inte heller. Gud vad kul det är att klanka ner på folk så här. Eller? Jo. Det är skönt. Så därför har jag själv en patetisk blogg där jag skriver lite random saker.
     Men helgen då. Jag ska förhoppningsvis hänga med Isabella från fredag till lördag, eventuellt tills på söndag. Men helst inte för jag måste plugga. På lördagen så ska jag träffa Jesper, killen jag är kontaktperson åt. Då blir det tivoli för oss. Kan ju vara skoj. Såg att dem hade lite attraktiva attraktioner. Dem hade nån skön som åker upp och ner. Jag är på. Det är väl den helgen det. Just ja. Sen så msåte jag fixa cash av mina päron för Rhodos resan. På fredag hade vi planerat att betala resten av resan. Så jag måste antingen låna pengar av dem eller så är dem så sjukt snälla och hostar upp 3600 kr. Det är chill hur som helst. Får ändå lön snart. Då ska jag spara, spara och åter spara. Eller ja. Kanske inte direkt. Måste köpa schteeek skor till min kostym. Det är viktigt. Sen kan jag lägga undan pengar. Ska bli najs.
     Nu blir det plugga! Dirr!

Yeah!

Jaha, då var man tillbaka igen då! back on track som man brukar säga! Som ni alla vet har jag en tendens att sluta blogga lite då och då. Men sedan skriver jag ett fyndigt inlägg med jättemånga smöriga rader så att alla ska tycka att jag är gullig, vilket jag verkligen är. Jag är så sjukt gullig. Gullig. Notera att jag har fått med ordet gullig rätt många gånger nu. Woho!.
          Det bästa med det här jag skriver nu är att jag inte har en aning om vem som gör det. När jag (Connie) läser detta, så kommer jag antagligen tro att jag var aspackad när jag skrev allt. Men men, life goes on, som man säger. I veckan har det hänt lite allt möjligt, men det roligaste var nog när jag drömde att jag hade en jätteliten penis och att jag inte kunde tillfredställa en tjej, och helt plötsligt kommer det in en helt random familj i rummet. Helt sjukt!
         Och som dem flesta vet så har jag en rätt liten penis. Fråga vem som helst.

Undrar hur jag tänkte när jag skaffade den här bloggen förresten?
YEAH, jag skaffar en blogg och skriver menlösa inlägg! då får jag alla brudar!..
Bra Connie. You've got the balls i allafall.

Hahah..ååå vad jag njuter av det här just nu..
Kom och ta mig, snälla!

Pusshaaaj

MVH // Kanten

Min?


Connie:  "Du är det bästa jag har och jag har allt i världen"


Jaså

Gud vad jag inte ska säga: AAaaaaamen guuuuud vad längesen det var som jag bloggade! Jag tänker vara mera lugn och bara skriva precis som om att jag har skrivit varje dag. Det vore så sjukt najs. Men det har ju hänt så mycket under perioden som jag inte har skrivit. Men så är det när man är lat.
     Idag då. Vad har hänt idag. Fy fan. Mycket som fan. Vi hade konstruktion. Hehe. Nej, det där var bara drygt. Dagen idag har varit helt okej. Började med att jag somnade om vid sju och vaknade vid tio i åtta. Den var skön. Bussen går ungefär vid fem över åtta. Och jag åker bil till bussen vilket tar ett par minuter. Så det blev frukost i skolan. Det är rätt okej. Men jag börjar känna att smörgåsarna i skolan är så sär dem bara kan bli. Sär=äckliga, för er som ej förstår. Men dem går ner i alla fall. Det är ju åtminstone bra. En annan sak är ju att jag har så mycket att göra. Men ändå så sitter jag här och skriver en sån där fjantig blogg. Okej, jag ljög. Den är inte fjantig. Jag är beroende av blogg.se!! En annan sak/grej/människa/individ/flicka som jag har blivit helt beroende av är min så sjukt underbara flickvän Isabella. Hon är verkligen en kvinna som får en att skratta. Hon är lite flummig den där saken. men det gillas starkt.
     Usch! Snön bara öser ner! Vad fan är detta? Uppenbarligen nåt sjuk eftersnöfall som är så sjukt busigt. Dåligt. Det gillar vi icke. För nu kommer det bara att bli sånt där äckligt slask som bara förstör för allt och alla. Allt blir så tråkigt efteråt. Men nu under tiden då det snöar så är det skitmysigt men man vet samtidigt vad som händer efteråt. Slaskperioden är alltså här igen. Jippie! Det är något som ska bli så himla skoj att gå i. Speciellt med vita skor. 
     En skön grej är att jag, Samuel och Linus har bokat en resa till Rhodos. Fiiiifan. Lite skönt eller. Den 8:e juni ska vi åka och jag längtar. Det är visserligen två dagar efter studenten men vem bryr sig. Det var den enda perioden det var helt okej pris för att åka. Oj, vad vi ska bli bruna. Eller? Jag ska sikta på att bli neger. Fan vad schysst det vore. Verkligen jättebrun.
     Gud vad jag gillar dessa indrag jag gör hela tiden. Det är verkligen skoj. Men indrag ska det var så att man kan markera det nya stycket. För fan. Ja, jäklar. Bara för att bryta bort från detta så måste jag säga att jag är så sugen på att börja dansa igen. Ja, jag har slutat med dansen. Men det var bara för att fotboll + skola +dans inte var någon bra kombination. Det fungerade inte. Men det är ju så kul. Man kanske ska börja dansa med "The pussycat dolls" i Enköping. Höhö. Då kan man stå och shaka ass. Swosch! 
     Nej, nu ska jag ringa mormor. Antar att vi ska iväg och köpa kostym snart! Det vore så najs om vi gjorde det i veckan. Men nu har jag uppdaterat. Skoj skoj.

RSS 2.0