Men nej!

Gaah!

Orkar inte dra ett långt inlägg. Kan dock säga att jag är sjuk som en ko med galna kosjukan. Insane!

Men om ni kollar här och försöker att inte skratta. 

http://www.snabbstart.com/film/1070ae9430

Jag klarade mig till andra tjommen.


Ballar av fukkkkkinnn mighty stål

Jag må då säga att nåt bättre program har inte femman skådat; någonsin! 

Ballar av stål är så genialiskt bra att man inte ens får fram några vettiga ord. Skrattet bara flödar. Vad jag har förstått så ska serien gå på måndagar under någon tid (antagligen).. förmodligen runt 20 eller 21 eftersom det är runt den tiden som BRA program sänds. Det är sånt här vi vill se på tv. Inte sån där skit som "Den rätte för Rosing" och liknande. Vem fan bryr sig om henne? Och varför vill man ens uppvakta kvinnan. Men Ballar av stål. Okej att det är en rip off, men vilken jäkla rip off! Så otroligt jäkla underhållande. Det finns ju liksom så mycket man kan göra. Sonebys prestation var ju bara klassisk. Vem har inte velat göra en sån sak och sedan undkomma med det? Jag diggar honom. 
Se nu för fasiken till att bänka er vid teven nästa måndag för att kolla på detta så underbara program. Öron- och ögonorgasm a la mumma!

Lika såld som en billig päls en rea-dag

Jag kan bli sjukt såld på en låt så det inte är sant. I alla fall om det är artisten James Morrison. Nej, inte Jim Morrison. Kalla mig störd eller vad ni vill men jag tycker att James är ett jäkla geni. Hans låtar har alltid ett visst budskap som sitter fint i öronen. Satt alldeles nyligen och pendlade mellan låtar på Spotify, som för övrigt är det bästa som har hänt internet nu när debatten kring nedladdning är så het, och lyckades ramla över låten "Once when I was little". Jag blir inget annat än nöjd när jag hör låten. Jag blir så glad att jag till och med hämtar gitarren och spelar med i låten. Riktigt bra låt. Men det är dem allra flesta låtar med honom. Påhittig artist och en alldeles unik röst. Den är lite hes och bidrar med det där speciella man vill ha. Hur som helst så langar jag iväg videon till låten som har fått min uppmärksamhet.


Byter ut mig själv

Precis som rubriken säger. Jag borde byta ut mig själv. Allvarligt talat.

Sandra, jag och hennes kompisar var på kryssningen förra veckan, vilket var skitkul. Men under kryssningen så lyckades Sandra tappa bort sitt id-kort. Är ju inte så ovanligt med tanke på alla saker som hon alltid tappar. Det som hände efter är väl ganska självklart. Hon ringde upp bolaget som har hand om upphittade saker och sedan till polisen för att anmäla det hela. Vad jag förstod så hade dem inte hittat det. Men igår, precis när jag skulle borsta tänderna och lägga mig så blir jag tvungen att leta efter min tandborste som jag hade slarvat bort. Jag tar en runda inne på rummet för att kolla om den ligger där. Man vet ju aldrig med mig liksom. Lägger grejer överallt. Plus att jag stresspackade dagen då jag åkte till Sandra. Efter att ha tittat ett tag så började jag undersöka ytterfacket på min lilla väska. Till min förvåning så hittade jag ett id-kort som jag trodde var mitt men jag hade ju mina kort i plånboken. En närmare titt och och Sandras söta ansikte dykte upp. Kanonkul liksom. Hennes kort hade legat i min väska. Kan man vara sämre. Skulle inte förvåna mig om jag la ner det där. Jag är skön.

13:48 ! Måste koka kaffe!

Öööörn.. ööööörn.. ööööörrrnnn!

Kött fiiiifan!

Vem vare som bokade teori och uppkörning? Kan det vara Connie? Klart det är lilla Connie. 

Jäklar vad bra det känns. Känns nästan som om att jag redan har lyckats att få körkortet. Så bra känns det. Men det är ju en bit kvar tills jag har det. Teorin lyckades jag få den 26 mars så det är inte så långt kvar. Men det finns ju en gräns som jag måste fixa teorin innan. Den 1 april så kommer det läggas till en extra del till halkan. En så kallad "teori-del" som kommer att kosta ca 700 kr och ta upp 3 timmar av ens tid. Helt klart ovärt. Så därför fixade jag teorin innan. Kanonkul. Själva uppkörningen gör jag i Enköping den 8:e april klockan 8 på morgen. Blir prima. Kommer ju inte vara så himla mycket folk ute. Eller jo.. lite grann; slipper ruschen runt lunch iaf!

Jag är nöjd. Då är det bara upp till mig att plugga som en riktigt madcap. Fooo shiiizle!


RSS 2.0