Julen är här

Ville bara ta och önska er alla en otroligt god jul !
 
image11

Kommmer med en update en annan dag då jag orkar.

Vackert

Glömde bort att ta med det här! Men jag nämde ju att jag tog fina studiobilder i fredags och det var ju meningen att jag skulle lägga upp en vacker ros här men det glömde jag. Vi tar och kör på det nu.
image9
          Här är en av ungefär 20 bilder. Tyckte den här var vacker så jag lägger upp den.


Ha det fint!

Trött

Nu är jag hemma. Har varit på fotbollsträning som gick otroligt bra. Eller ja, helt okej.
     Igår så hade jag min beryktade dansshow som gick helt okej. Jag var damn nervös och det kändes som om att jag var lite efter. Isabella sa att jag var duktig men det visar väl sig på bandet sen (dem filmade allt). Ska bli kul att se den filmen. Hoppas vi har nån form av avslutning eller så. Och hoppas verkligen att det kommer en ny lärare i popping, annars får det bli street på Ekebydanscenter. Har hört att deras tränare Thomas är skitduktig. Han har tydligen koreograferat melodifestivalens dansare och mycket mer. Låter ju rätt soft. Lär ju vara dyrt men whatever.
     Annars så har helgen varit rätt lugn. En sak som var otroligt drygt var att jag missade bussen två gånger i fredags när jag skulle in och titta på Union Miniére. Helt sjukt. Först så gick jag upp till busshållplatssen vid tio över. Men då missade jag den med typ en minut. Då tänkte jag att jag bara var seg eller nåt. Hängde hur som helst i busskuren tills det blev för kallt. Sen när jag gick upp igen för bussen som går klockan tio i/fem i så missade jag även den med en minut. Det var liksom.. ja.. vad skulle man säga? Där satt jag i kylan, klockan var fem i nio och Union Miniére började klockan nio. Det var liksom kört. Men som tur var så ställde pappa upp och körde mig in till stan. Men när jag väl var där så var det inte värt att gå in för då var klockan tjugo över och dem spelade i en halvtimme. Så jag drog ner till Joar, klockan halv nio! För tidigt men det var helt okej. Billig öl var det iaf! Men nu är jag tyvärr skyldig Mimmi ca 80 kr pga av att jag lånade pengar till rosor, små vackra stenar och en öl. Stenarna och rosorna var för att jag skulle ta kort i studion till mitt projektarbete. Och ölen var bara för att hon stod längre fram än mig i baren. That's it. En annan grej som jag har kommit på är att jag har sån jävla otur med alla tjejer. Fattar bara inte. Hittar jag fel tjejer eller? Hittar väl min drömprinsessa snart. Men vad sägs om att sova lite grann då. Jo, jag gör nog det. Ha det fint allihopa.

Raggningsreplik

Läste lite på Amandas bilddagbok och hittade följande:

1.Gå in på raggningsreplik.se
2.Slumpa på raggningsrepliker 7 gånger
3.Det är raggningsrepliken som funkar bäst för dig

Detta är vad som fungerar bäst för mig:

Ursäkta, Får jag stoppa min glass i ditt strössel?

Men en grej fattar jag inte... varför skulle jag vilja doppa min glass i någons strössel..?


Kärleksfull?

Jag vet verkligen inte vad det är med mig just nu. För jag känner mig ensam och övergiven. Saknar att ha någon att gosa och prata med. Men mest tror jag att det är låten Home med Daughtry som har påverkat mig. Den låten får mig verkligen att gråta på nåt sätt. Den är verkligen så otroligt bra. Texten är underbar och sångaren Chris sjunger så otroligt bra. Jag tänkte ta och lägga upp texten till hans låt här. Och ni som inte har hört den borde ta och lyssna på den för den tar tag om ens hjärta. Men det kanske är för att jag inser ibland att jag kanske inte kan få Stina som gör mig lite blödig.. man vet aldrig. Underbart vacker låt i alla fall.

I'm staring out into the night,
Trying to hide the pain.
I'm going to the place where love
And feeling good don't ever cost a thing.
And the pain you feel's a different kind of pain.

I'm going home,
Back to the place where I belong,
And where your love has always been enough for me.
I'm not running from.
No, I think you got me all wrong.
I don't regret this life I chose for me.
But these places and these faces are getting old
So I'm going home.
Well I'm going home.

The miles are getting longer, it seems,
The closer I get to you.
I've not always been the best man or friend for you.
But your love, remains true.
And I don't know why.
You always seem to give me another try.

So I'm going home,
Back to the place where I belong,
And where your love has always been enough for me.
I'm not running from.
No, I think you got me all wrong.
I don't regret this life I chose for me.
But these places and these faces are getting old.

Be careful what you wish for,
'Cause you just might get it all.
You just might get it all,
And then some you don't want.
Be careful what you wish for,
'Cause you just might get it all.
You just might get it all, yeah.

Oh, well I'm going home,
Back to the place where I belong,
And where your love has always been enough for me.
I'm not running from.
No, I think you got me all wrong.
I don't regret this life I chose for me.
But these places and these faces are getting old.
I said these places and these faces are getting old.
So I'm going home.
I'm going home.

Feels like I'm going home...

My sunshine

Tittade igenom mina bilder jag hade på datorn och hittade två stycken som jag gillade starkt, kanske för att jag har tagit dem. Och jag är bara så tvungen att dela med mig av dem.
image4
Bild numero uno. Han är min lillebror Pontus med han otroligt blåa ögon. Jag är grymt avund
-sjuk. Det stör mig att hans ögon är vackrare än mina. Men jag klarar mig ju. Eller fan, neej.
Han har till och med mera charm än vad jag har. Det är kört.

image5
Bild numero dos. Den är ju bara för go. Maten runt munnen kunde ju inte ha varit mindre va.
Men han är lite söt ändå. Sötare än mig. Dang!


Yoplait

Är det någon mer än jag som har kommit på hur jeakla god barnyoghurt är? Fy satan vad god den är. Det finns ju sån där snusk youghurt för vuxna där små jordgubbsbitar finns kvar. Och dessa bitar är ju bara så äckliga att få upp. Jag hatar verkligen sådan yoghurt. Men barnyoghurt, den är bara för god den. Vilken meningslöst ämne att ta upp om jag ska vara ärlig. Äh, finns nog fler yoghurtsälskare där ute. Nu har jag framför mig två små yoghurtar med nektarin - vaniljsmak. Låter inte det bara så sjukt gott? Pga av att jag har trillioner småsyskon så finns det typ alltid yoghurt hemma för dem som är sugna. Okej, jag ljög där. Jag har typ fyra stycken + tre halvsyskon om man säger det så. Och yoghurt finns lite då och då, om jag har tur.
     Hmm, vilken ska man börja med då? Nektarin - vanilj eller nektarin - vanilj? Oooh, svårt val. Ja du. Hur ska vi lösa det här. Jag dra en lott.... Oj, det blev nektarin - vanilj. Surprise! Mums.
     Kul att jag har cirka trehundra saker som ska vara klara innan jullovet börjar. Jag känner mig så himla frustrerad över att jag aldrig gör nåt åt det. Ska se till att göra engelskan idag. Och sen så är det ju bara, låt mig tänka, 299 saker kvar. Fan vilken lättnad. Underbart. Sen så ska jag se till att arbeta lite till om konflikten i Kirgizistan. Den kommer bli otroligt stor. Det finns verkligen jättemycket fakta om det hela men jag vill inte göra en för stor presentation så att "the audience" blir hur pömsig som helst. Jag ska set till att få det bra så att alla är nöjda hela tiden under mina 35 minuter.... haha. Nej usch. Jag blir ju rädd av själva tanken. 35 min! 5 minuter kanske. Det borde jag enkelt kunna hålla.
     Men nu ska jag ta och plugga lite. Kanske ska ta och fixa en photoshoppad bild åt Kimmen så att han kan höja sitt betyg i någon photoshop kurs. Han lär ju få högt betyg. 
     Ses!


Skolisch/dansshow

Hej och hallå igen! Här sitter jag och har det superkul i skolan. Höhö..
     Ja, det var ett tag sen jag uppdaterade min blogg men som vanligt så skyller jag min frånvaro på att skolan tar sån plats. Och det gör det ju. Som vanligt. Fysik B, Matte E, Samhällskunskap, Teknisk engelska och Religion är ett par tunga ämnen som vi har monsteruppgifter i nu innan jul. Det är relativt tungt att tänka på alla ämnen som det ska lämnas in saker i. Ska försöka se till att bli klar med engelskan idag men det kommer bli svårt då jag har dans efter skolan och är inte hemma förns klockan kvart över 8. Så var det med den saken. Notera att den mening jag skriver nu blir skriven ca 10 till 11 timmar senare. Jag blev tvungen att spara inlägget som ett utkast pga av hungriga vänner. Men så är det ju bara. Jag föll ju själv med strömmen, för jag var riktigt hungrig. Tänkte ta att dela med mig av lite information gällande dansen och själva dansshowen som förhoppningsvis kommer att vara skitbra.
     Bomber och granater! Våran dans koreografi blev ändrad idag pga av att någon dude vid damn Niklas hade slarvat bort vår musik till introt! Men det blev enligt mig ett bättre intro än innan. Alla står helt stilla på scenen, som för övrigt är superliten, och alla ska göra någon form av rörelse till musiken. Jag t ex ska agera robot och röra mig i takt till musiken. Inget super stort men det var häftigt till musik. Och i förra introt så blev vi tvungna att glida* oss fram till våra positioner, vilket var för svårt för de flesta. Jag kan även räknas in till de flesta kategorin men jag börjar få häng på det. Jag kan själva rörelsen men jag får det inte att se snyggt ut.
     Glida* - Det är när man för fötterna snyggt åt sidan så att det ser ut som om att man glider på is.
Men det blir nog bra det hela. Det är jag rätt säker på. En relativt tung grej var ju att det bara var ca 8 pers på dansen idag vilket var lite konstigt. Det fattades väldigt många så det kommer bli tungt för dem när dem ska lära sig den nya dansen för vi har bara en träning kvar. Men det löser sig som vanligt.


                                Information om showen


  • Plats: Grand på Trädgårdsgatan Uppsala 
  • Dag: 15 december 2007
  • Tid: Barnshow 12.00-13.00 
  • Tid: Dagshow: 15.00-17.00 
  • Tid: Kvällsshow: 19.00-21.00
  • Insläpp 30 minuter innan föreställningen.
  • Priser:  
         Vuxen (16+) - 80 kr
           Barn (5-16år) - 40 kr 

  • EXTRA Biljettförsäljning:   Måndag 3/12 mellan 12.30-14.00
                                          Måndag 3/12 mellan 18.00-20.00
                                          Torsdag 6/12 mellan 18.00-19.30
                                          Först till kvarn............. 

 Nu hoppas jag attt det inte är försent för er att köpa en biljett och titta på showen.
     Nej nu ska jag ta och knoppa lite jag. Och imorgon ska jag bannemig göra färdigt någon uppgift eller alternativt börja på någon. Jag lär ju göra nåt för annars blir det smisk. Smisk som fan. Dish!


RSS 2.0